Anvelope de vara Belshina

Ce paote fi mai bun decat anvelopele noi pentru sezonul cel mai fierbinte al anului? Nu este nimic corect, mai ales atunci cand cumparati anvelope de inalta calitate si fiabile de la Belshin. Productia din Belarus a creat modele unice care combina calitate inalta si costuri incredibil de mici. In magazinul online Autoshina va puteti familiariza cu cea mai larga gama de anvelope din tot Chisinaul. Si puteti cumpara cu usurinta marca prezentata la preturi ridicole prin cateva clicuri. Aceste cauciucuri vor deveni prieteni adevarati pentru dumneavoastra si „calul dumneavoastra de fier”.

Anvelope de vara Belshina

 

Care este particularitatea anvelopelor lui Belshina pentru vara?

In ciuda faptului ca crearea are loc in CSI, acest lucru nu o impiedica sa ocupe principalele linii in multe ratinguri, topuri si competitii. Inginerii s-au straduit sa produca anvelope extrem de sigure si de inalta calitate pe care toti soferii sa le poata practica. Cauciucul pentru automobile are un raport intre caracteristici si cost, deoarece pretul pentru toate variantele este scazut, iar functionarea poate fi comparata cu marcile occidentale si estice. Din acest motiv, cauciucuri Belshina de vara sunt solicitate atat in ​​Moldova, cat si in alte tari europene. Gama regala de dimensiuni standart prezinta, de asemenea, un mare plus. Ca atare, include peste 15 dimensiuni, fiecare cu un sistem rar. Rotile Belshina se ocupa de orice situatie fierbinte dupa cum urmeaza, de la ploi abundente pana la caldura extrema. Acest lucru a fost realizat datorita tehnologiilor inovatoare si introducerii unor elemente chimice excelente in formulari.

 

Printre avantajele anvelopelor Belshina, trebuie remarcat:

• Distanta scurta de franare pe suprafete umede;

• Indicatori minimi de zgomot si vibratii;

• Elasticitate suficienta pentru a sustine miscarea placuta;

• Rezistenta perfecta la acvaplanare;

• Tarife mici;

• Set rapid de viteza;

• Comportament previzibil pe orice sectiune de drum;

• Manevrare sigura la virare si coborare;

• Moment de stergere crescut.

 

Pentru o perioada decenta de munca a companiei din Belarus, expertii au reusit sa vina cu o varietate de modele. Catalogul de roti din Belarus este plin de tot felul de optiuni pentru un anumit stil de conducere, pentru un brand special, pentru conditii meteorologice speciale si alte momente. Din acest motiv, cauciucul pentru vara a castigat o popularitate imensa, atat in ​​randul europenilor, cat si in randul proprietarilor de masini din est. In ciuda concurentei acerbe care nu inceteaza sa creasca, anvelopele Belshina nu vor ceda, intrucat inginerii lanseaza in fiecare an tot mai multe tipuri noi care nu inceteaza niciodata sa uimeasca. Prin urmare, daca v-ati gandit sa cumparati sau nu ati decis anvelopele de vara, atunci nu va mai puteti indoi de alegere. Daca profesionistii le aleg, atunci nu exista nicio indoiala.

 

Caracteristici suplimentare ale rotii

Am enumerat o mica lista de caracteristici ale „incaltamintei” pentru sezonul cald de la producatorul din Belarus. Aici vom adauga puncte importante care influenteaza atat nivelul de mers cat si durata de viata.

 

• Echilibrarea unica a anvelopelor Belsina, care ofera durabilitate nucleara si comportament previzibil in toate conditiile si pe toate drumurile;

• Compus din cauciuc de calitate si constructie radiala. Aceste puncte au afectat rezistenta anvelopelor, stabilitatea si un grad decent de confort;

• Banda de rulare moderna si originala si sistemul de drenaj imbunatatit. Acestea, la randul lor, au influentat acvaplanarea;

• Structura succesiva a benzii de rulare, care ofera proprietati de tractiune si franare ideale.

 

Cauciucurile lui Belshina pentru sezonul cald sunt o optiune minunata pentru orice sofer, deoarece absolut fiecare model se distinge prin proprietati ridicate, o durata lunga de exploatare si un cost placut. Prin urmare, daca doriti sa cumparati anvelope de vara Belshina in Chisinau, atunci faceti-o chiar acum. Multi profesionisti Schumacher-i, consultanti in centrul de anvelope va vor arata ca marca prezentata este un competitor demn pentru cea mai importanta companie. Catalogul, suma, gama de dimensiuni, posibilitatile, totul favorizeaza spre ceea ca, dumneavoastra sa achizitionati imediat cauciucurile de la bielorusi si va bucurati de o conducere confortabila. Si pentru a cumpara anvelope originale si fiabile exclusiv in republica, trebuie sa contactati Autoshina. Oferim un sortiment incredibil de bogat, taxe minime si oferte placute care nu vor lasa indiferent niciun vizitator. Cumparati anvelope Belshina la pret bun in Moldova(MD), iar masina dvs. va va fi recunoscatoare pentru „incaltamintea” confortabila si solida.

Anvelope de vara Belshina preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Belshina Bel-157 451 MDL
Belshina Bel-391 462 MDL
Belshina Bel-100 520 MDL
Belshina Bel-113 602 MDL
Belshina Bel-286 603 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Belshina?

Costul anvelopelor de vara Belshina initiaza cu 408 MDL si atinge 48300 MDL pentru 1 bucata. Cand cumparati orice articol pentru dvs. este disponibila transportare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Belshina?

Daca doriti sa selectati bineanvelopele de vara perfecte Belshina de dimensiunea adecvat care corespund masinii dvs., gasiti filtru de pe pagina principala. in filtru specificati dimensiunea adecvata (latimea, inaltimea si raza ) anvelopei si a marcii. Apoi va fi disponibil indexul totala de cauciucuri disponibile impreuna cu pretul. Pe site-ul autoshina sunt de vanzare produse originale de la producatori faimosi mondial . Astfel orice alegere facuta va va incanta multi ani.

❓ Cand se inlocuiesc pneurile cu cele de vara?

In Republica Moldova nu este specificat o data exacta de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie ajunge +4 grade . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de vara Belshina?

Daca dvs. doriti o inlocuire pentru pneurile de vara Belshina, in acest caz va sfatuim sa acordati atentie :
Sportiva
Toyo
Алтай Шина