Anvelope de iarna Viking

Anvelope de iarna Viking

Viking este un brand de anvelope norvegian care a existat de peste 80 de ani. Primele anvelope Viking radiale au fost lansate in 1973. VikingTires International Ltd a atras imediat atentia atat a marilor producatori de automobile, cat si a automobilistilor din intreaga lume prin producerea de produse de anvelope de calitate si durabile. Cauciucurile auto ale acestui brand corespund tuturor standardelor internationale si europene. Din 1992, Viking a devenit parte a renumitului concern german Continental AG.


Cauciucuri de iarna Viking se disting prin permeabilitate excelenta si proprietati excelente de cuplare in conditiile deplasarii pe drumuri in sezonul rece. Modelul directional al benzii de rulare si locatia optima a varfurilor, care a fost calculata pe echipamentul inovator modern, asigura un control fara compromisuri in conditii de zapada si glazura. Puteti cumpara anvelope de iarna Viking in Moldova in magazinul online autoshina.md. Metode convenabile de plata, posibilitatea de a face achizitii in credit, preturi accesibile si garantie de la producator -principalele avantaje ale magazinului nostru online.

Anvelope de iarna Viking preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Viking WinTech 819 MDL
Viking ProTech NewGen 1070 MDL

❓ Care este costul pneurilor de iarna Viking?

Pretul cauciucurilor de iarna Viking se ia in considerare cu 780 MDL si anunge la 3670 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba cauciucurile pentru iarna?

In Moldova nu sunt data de incepere de schimbare a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Conform regulile daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa reinnoiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna potrivite Viking?

Pentru a alege corect cele mai bune cauciucuri de iarna Viking acordati atentia la functiei/-a de selectare de pe pagina curenta. In fereastra de selectare gasiti adecvatele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a pneurilor si furnizorului. Acum va fi afisat indexul completa de anvelope disponibile cu costul. Toate produsele de pe site-ul autoshina.md au o garantie oficiala. Conform acesteia orice produs cumparat se va potrivi masinii in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Viking?

in cazul in care doriti o alternativa cauciucului Viking, atunci recomandam sa acordati atentia la marcile date
Fulda
Accelera
Durun