Anvelope de vara Viking

Cumpara anvelope de vara Viking la cel mai bun pret in Chisinau si Moldova! Autoshina.md ofera anvelope de calitate pentru orice tip de vehicul. Profita acum de oferte speciale si alege siguranta si confortul pe drum. Livrare rapida si service de incredere!

Anvelope de vara Viking

Compania Viking si-a inceput activitatea in 1931. Viking Gummivarefabrik este prima companie norvegiana care si-a desfasurat activitatea in domeniul industriei de cauciuc. Dupa fondarea filialei in Marea Britanie Viking Tyres, pneuri acestui brand au devenit solicitate pe piata europeana, dupa cum sugereaza comenzi de la marile companii producatori de automobile Opel, Volvo, Volkswagen si Ford. Din 1992, Viking este un subbrand al gigantului german de anvelope Continental AG.


Anvelopele de vara Viking prezinta performante excelente de cuplare si franare pe carosabil umed. Designul special conceput al benzii de rulare contribuie la minimizarea acvaplanarii. In catalogul magazinului online autoshina.md sunt cele mai populare modele de cauciucuri de vara Viking. Cumparati anvelope de vara Viking cu livrare la timp in toata republica la pret accesibil. Autoshina.md este un partener de incredere pentru automobilistii din toata Moldova.

Anvelope de vara Viking preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Viking CityTech II 865 MDL
Viking ProTech NewGen 1070 MDL
Viking TransTech II 1071 MDL
Viking FourTech 1050 MDL
Viking ProTech NewGen 1350 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de vara Viking?

Costul anvelopelor de vara Viking se ia in considerare de la 780 MDL si ajunge pana la 3670 MDL pentru 1 anvelopa. Cand cumparati orice articol pentru dvs. este disponibila livrare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Viking?

Daca doriti sa alegeti in mod optimcele mai bune anvelope de vara Viking de dimensiunea potrivit care corespund marcii de masina a dvs., utilizati optiunile de selectare de pe aceasta pagina. In fereastra de filtru marcati dimensiunea corecta ( raza, inaltimea, latimea ) pneului si a producatorului . Astfel va aparea catalogul intrega de cauciucuri disponibile impreuna cu costul . La noi sunt de vanzare numai produse originale de lamarci calificati . In consecinta orice achizitie facuta va fi in exploatare pe mai multe sezoane .

❓ Cand se pot monta cauciucurile de vara?

In Republica Moldova nu este specificat o data de incepere de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie zilnica devine mai mare +4 grade . La aceasta temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de vara Viking?

Daca dvs. cautati o inlocuire pentru pneurile de vara Viking, apoi este recomandat sa luati in considerare producatori alternativi :
Tracmax
Bridgestone
Tatko