Anvelope de Iarna Sava

Pregatirea pentru sezonul de iarna poate dura prea mult timp uneori. Cu toate acestea, cu ajutorul serviciului Autoshina, fiecare proprietar de automobile, va salva timp si nu va putea fi surprins in sens neplacut atunci cind vremea se v-a schimba. Acum e posibil. Cu Autoshina puteti comanda anvelope de iarna Sava la un pret accesibil si mai ales: cu livrare la domiciliu, Chisinau, cit si pe intreg teritoriul tarii. O gama larga de modele, performanta, materiale de calitate, o durata lunga de viata – sunt doar citeva din avantajele cauciucului acestui brand.

Anvelope de iarna Sava

Magazinul nostru online va ofera anvelope de iarna Sava originale si foarte ieftine. Atrageti atentia asupra listei de cumparaturi si puteti sa va convingeti singuri de a acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti, este sa alegeti modelul ce va coincide cu masina dvs, sa comparati modelele atractive, sa gasiti varianta optimala, realizati comanda si asteptati pur si simplu livrarea.

Avantajele cauciucului pentru vremea inghetata

Un set de cauciucuri de iarna Sava este special conceput pentru conditii de vreme rece (cand temperatura scade sub 7 ° C). Protectoarele lor sunt proiectate pentru a asigura o tractiune optima si o franare eficienta pe suprafete de zapada si gheata. Aderenta aditionala pe sosea si o distanta scurta de oprire sunt doua argumente suplimentare pentru a cumpara anvelope de iarna Sava. Cauciucul este flexibil, ceea ce va permite sa pastrati contactul indeaproape cu drumului, chiar si in conditii extreme de frig. Zapada, gheata, ploaia - nu trebuie sa mai fie inconveniente pentru deplasarea cu masina. Acestea trebuie sa ramina a fi - niste simple fenomene pe care sa le admirati.

Cu ce altceva se pot ”lauda” anvelopele de iarna Sava? Anvelopa de iarna Sava este caracterizata de o excelenta absorbtie a socurilor si o franare mai rapida. Designul asigura o aderenta ferma pe drumurile umede si inzapezite. Din acest motiv, soferul nu trebuie sa-si faca griji ca temperatura ar putea sa scada in fiecare zi. De remarcat, de asemenea:

  • Aderenta perfecta cu orice drum in orice conditii climaterice.

  • Distanta de frinare mica pe o suprafata alunecoasa.

  • Proprietate de respingere a zapezii si a apei.

  • Durabilitate.

Avand in vedere toate avantajele de mai sus, merita sa cumparati astazi anvelope de iarna Sava. Comandati anvelope de iarna Sava in Autoshina cu livrare la domiciliu. Calitatea si nivelul inalt de prestare servicii nu va v-a lasa dezamagit. Comanda acum si convinge-te singur.

Anvelope de Iarna Sava preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Sava Eskimo S3 659 MDL
Sava Eskimo S3+ 793 MDL
Sava Eskimo HP 990 MDL
Sava Trenta MS 1045 MDL
Sava Trenta 1236 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor de iarna Sava?

Costul pentru anvelopele de iarna Sava incepe de la 527 MDL si anunge la 6450 MDL pentru unitate.

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In RM nu este specificat data exacta de substituire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Conform legii daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci conducatorii trebuie sa reinnoiasca anvelopele de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Sava?

Pentru ca selectiona cu succes cele mai potrivite anvelope de iarna Sava utilizati caseta/-ei de cautare de pe pagina principala . In fereastra de cautare selectati adecvatele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a cauciucurilor si a producatorului. Dupa aceea va deveni disponibila lista deplina de anvelope disponibile la un pret mic. Toate articolele din magazinul autoshina.md au o garantie oficiala. Conform acesteia orice pneu cumparat se va potrivi masinii dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Sava?

in caz ca vreti o inlocuire a anvelopelor Sava, in acest caz sfatuim sa priviti la marcile date
Winda Boto
Dunlop
Pirelli