Anvelope de iarna LingLong

Fondata intr-un mic oras chinez in 1976, «Shandong LingLong Rubber Co. Ltd» a demonstrat imediat capacitatea de productie tehnologica de inalta calitate. Prin cresterea continua a productiei si cucerirea noilor piete, compania a obtinut recunoasterea pe pietele interne si externe. Productia anvelopelor de marca «LingLong» este exportata in peste 80 de tari din intreaga lume, inclusiv Europa, Asia de Sud-Est, America de Nord si de Sud, Africa si Australia. Linia de productie a cauciucului Shandong LingLong include anvelope pneumatice radiale pentru autoturisme si microbuze, anvelope radiale pentru vehicule de pasageri si de marfa, pneuri pentru masini agricole si industriale cu diverse dimensiuni si sezonalitate.

Pneurile de iarna LingLong, ca si alte modele, indeplinesc standardele internationale de calitate si siguranta. Aderenta si stabilitatea excelenta asigura confortul pe suprafetele rutiere acoperite de zapada si gheata. Riscul de derapare – minim. La crearea modelelor pentru iarna, specialistii au utilizat tehnologii de tapare 3D a structurilor de baza, ceea ce a facut posibila crearea unor benzi de rulare optimizate pentru conditiile dificile de iarna. Aditivii cu continut de siliciu din amestecul de cauciuc asigura elasticitatea si rezistenta la temperatura a anvelopelor. De asemenea, acest adaos a avut un efect pozitiv asupra aderentei pe suprafetele de gheata. Canelele adanci si blocurile distantate uniform ofera o capacitate excelenta de traversare in conditiile unor pante foarte inclinate. Aceste proprietati va permit sa exploatati in mod confortabil masina, si sa obtineti confortul si siguranta de care aveti nevoie in timpul iernii. Cumpara anvelope de iarna LingLong in Moldova la un pret atractiv, cu livrare, de la un partener cu experienta in domeniu - magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de iarna LingLong preturi ✔️

Produs preturi ✔️
LingLong R650 655 MDL
LingLong Winter Max HP 690 MDL
LingLong Green-Max All season 541 MDL
LingLong Green-Max Winter Grip 2 742 MDL
LingLong Winter Max Grip 752 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna LingLong?

Pretul cauciucurilor de iarna LingLong se ia in considerare de la 500 MDL si atinge 3057 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In RM nu sunt desemnate termeni clari de schimbare a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu regulile daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci conducatorii trebuie sa reinnoiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite LingLong?

Pentru a selecta optim cele mai ideale cauciucuri de iarna LingLong utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina aceasta . In fereastra de selectare specificati necesarele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a anvelopelor si furnizorului. Dupa aceea va fi afisat indexul intrega de cauciucuri in stoc cu garantia. Toate anvelopele de pe site ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice cauciuc selectat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de iarna LingLong?

Daca vreti o alternativa a pneurilor LingLong, atunci sfatuim sa va uitati la urmatoarele marci
Altenzo
Kingstar
Taitong