Anvelope de iarna Austone

Anvelope de iarna Austone

Anvelopele de la brandul «Austone» sunt fabricate inca din 1999 in China de catre grupul «Prinx Chengshan Tire Co Ltd.», care, la randul sau, apartine gigantului american producator de pneuri «Cooper Tire». Initial, uzina «Austone» producea cauciucuri numai pentru pietele din Europa de Vest si SUA. Astazi, produsele sale pot fi gasite, practic, in orice tara din lume. Acest fapt ne sugereaza clar ca produsele companiei au o calitate foarte buna, pe care soferii din intreaga lume au reusit sa o aprecieze la modul cuvenit. Preturile relativ ieftine si calitatea buna permit companiei sa exporte cu succes propria productie in tari din Asia, Europa, America de Nord si Australia.

Cauciucuri de iarna Austone sunt de inalta calitate, care este garantata prin utilizarea echipamentelor moderne performante si a tehnologiilor inovatoare unice. Modelele de iarna se caracterizeaza printr-un nivel sporit de manevrabilitate pe orice suprafata de sosea la temperaturi scazute, datorita unui model de rulare proiectat individual, care asigura o aderenta perfecta. Caracteristica principala a anvelopelor de iarna ale producatorului chinez este greutatea redusa prin utilizarea unui compus special de cauciuc. Puteti cumpara anvelope de iarna Austone in Moldova cu livrare catre orice oras al tarii, la cele mai atractive preturi in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de iarna Austone preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Austone SP902 505 MDL
Austone SP901 665 MDL
Austone SP7 670 MDL
Austone Athena SP303 1025 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de iarna Austone?

Pretul pneurilor de iarna Austone initiaza de la 450 MDL si anunge la 6610 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina pneurile de iarna?

In Republica Moldova nu este specificat termeni clari de schimbare a pneurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit legii daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa substituie cauciucurile de vara, in caz contrar va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Austone?

Pentru a selectiona cu succes cele mai potrivite pneuri de iarna Austone utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina actuala . In fereastra de filtrare gasiti adecvatele dimensiuni ( raza, inaltimea, latimea ) a anvelopelor si a producatorului. Acum va aparea lista totala de cauciucuri disponibile cu pretul. Toate articolele de pe site-ul autoshina ofera o garantie oficiala. Rezulta ca orice produs cumparat se va potrivi masinii dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Austone?

in cazul in care incercati sa gasiti o inlocuire a anvelopelor Austone, apoi sfatuim sa acordati atentia la urmatoarele companii
Voltyre
Annaite
Laufenn