Jante pentru automobile Koko Kuture

Brandul «Koko Kuture» este apartenent familiei «Giovanna Wheels» - unul dintre principalii producatori europeni de jante de lux si sport. Giovanna s-a afirmat rapid in industrie ca unul dintre cei mai influenti producatori de jante de inalta calitate. Fiind fondata in 1997 Giovanna a redefinit prin propria sa perspectiva multe modele unice pe piata. Gama «Koko Kuture» reprezinta un sortiment bogat de jante forjate, extrem de elegante care sunt disponibile pentru SUV-uri, Crossovere, cat si pentru autoturisme obisnuite.

Brandul «Koko Kuture» cuprinde urmatoarele modele de jante:

Kapan
Este oferit in doar doua culori (alb si negru metalic), avand o structura concava. Cele cinci benzi metalice ale jantei pot oferi oricarui vehicul un spirit de emotie si stil. In acelasi timp, acestea sunt o structura sigura de rezistenta. Modelele Kapan sunt perfect potrivite pentru automobilele de lux SUV-uri si Crossovere, fiind disponibile in dimensiunile 20, 22, 24 si 26 inch.

Funen
Este un model disponibil doar in doua dimensiuni: 20 inch si 22 inch. Printre gama de culori puteti alege: «gloss black», «gloss silver w/machined face»,«gloss black machined» si «black smoke wheel finishes». Modelul poate fi instalat pe majoritatea automobilelor simple si pe unele SUV-uril.

Lemans
Este un model extrem de elegant, fiind perfect potrivit pentru automobilele de lux sau cele «Retro». Cele 10 benzi metalice subtiri garanteaza o rezistenta inalta jantei, care v-a dura cel putin 5 ani. Puteti alege printre optiunile «Concave», «Reverse Lip», «Full-face», in raza de dimensiuni 20, 24 si 26 inch.