Anvelope de vara Maxxis

Anvelope de vara Maxxis

Cauciucuri Maxxis sunt produse de «Taiwan Maxxis International», ca parte a grupului de companii «Cheng Shin Rubber Ind. Co Ltd. Maxxis Co.». Istoria companiei a inceput in 1967. Compania «Maxxis International» propune pe piata o gama larga de anvelope pentru autoturisme, camioane, SUV-uri, anvelope pentru ATV-uri, anvelope de karting, precum si echipamente specializate. Utilizarea tehnologiilor moderne dezvoltate de Institutul de Cercetare Maxis garanteaza o calitate ridicata a produselor din cauciuc. In 2008, producatorul taiwanez a ocupat locul 12 in clasamentul mondial al producatorilor de pneuri, cu un venit total de circa 2,1 miliarde de dolari. Pana in prezent, compania continua sa fie parte din elita industriei de anvelope din Taiwan.

Anvelopele de vara Maxxis se caracterizeaza prin durabilitate si o manevrabilitate eficienta care garanteaza siguranta si fiabilitatea pe sosea. Modelul simetric al benzii de rulare directionat si cantitatea sporita de caneluri asigura indepartarea excelenta a apei si a murdariei de pe suprafata de contact a pneului cat stabilitate si protectie impotriva acvaplanarii. Confortul si linistea, usurinta in exploatare asigura companiei o cerere sporita in randul proprietarilor de masini din intreaga lume. Cumparati anvelope de vara Maxxis in Chisinau si toata Moldova, in magazinul online Autoshina.md. Aveti la dispozitie: o echipa profesionista, preturi rezonabile, o gama larga de produse si garantie, direct de la producator.

Anvelope de vara Maxxis preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Maxxis HP-M3 Bravo 688 MDL
Maxxis Mecotra MP10 780 MDL
Maxxis MP10 798 MDL
Maxxis Premitra NP5 880 MDL
Maxxis Premitra HP5 945 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de vara Maxxis?

Pretul pneurilor de vara Maxxis se ia in considerare cu 550 MDL si ajunge pana la 7685 MDL pentru o unitate. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. este disponibila transportare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Maxxis?

Pentru ca sa selectati in mod optimcele mai bune anvelope de vara Maxxis cu raza potrivit care sunt necesare vehiculului dvs., utilizati optiunile de selectare de pe de mai sus. In fereastra de filtru selectati dimensiunea necesara ( inaltimea, raza si latimea ) anvelopei si a furnizorului . Dupa aceea va fi disponibil catalogul intrega de cauciucuri in stoc impreuna cu costul . La noi sunt disponibile produse originale de la furnizori mondiali . Prin urmare orice alegere facuta va va incanta o multime de timp .

❓ Cand se inlocuiesc cauciucurile cu cele de vara?

In RM nu este indicat o data exacta de inlocuirie anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sugeram sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie zilnica devine mai mare +4 ° C. La aceasta temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de vara Maxxis?

in cazul in care dvs. cautati o inlocuire pentru anvelopele de vara Maxxis, atunci sugeram sa luati in considerare :
Haida
Greatway
Taurus