Anvelope Maxxis all season

Pneurile pentru toate anotimpurile, ca si alte modele de anvelope, se include in productia companiei Maxxis. Fabricarea pneurilor se efectueaza prin intermediul celor mai performante dispozitive de productie. In acest mod, sunt fabricate anvelope care corespund cu toate normativele europene de calitate. Compania Maxxis din Taiwan si-a lansat activitatea in anul 1967 si la moment, vinde propriile produse in 100 state din intreaga lume. Strategia corecta pentru planficare a sistemului de fabricare, precum si studiul minutios a pietei au oferit posibilitatea intreprinderii din Taiwan sa devina unul dintre liderii din industria de anvelope.

Cauciucurile pentru toate sezoanele oferite de compania Maxxis se manifesta prin proprietati exceptionale de mobilitate pe fisii de traseu uscat si umed. Adaosul auxiliar de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, precum si canelurile tehnologice proeminente - sunt principalele cauze prin intermediul carora anvelopele Maxxis obtin cele mai bune insusiri de exploatare. Gama de anvelope All-Season ale marcii din Taiwan presupune diferite modele pentru a fi folosite in orice conditii meteorologice pe autoturisme usoare, vehicule de mare tonaj, cit si pe SUV-uri sau Crossovere. Puteti cumpara pneuri auto Maxxis AllSeason in Chisinau in magazinul online autoshina.md, la pret convenabil, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Maxxis all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Maxxis Allseason AP2 680 MDL
Maxxis All Season AP3 710 MDL
Maxxis Premitra All Season AP3 888 MDL
Maxxis WP05 790 MDL
Maxxis AT-771 Bravo 1495 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor all-season Maxxis?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Maxxis se ia in considerare cu 550 MDL si ajunge la 7685 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul anvelopelor all-season Maxxis?

Avantajele principale a anvelopelor 4 anotimpuri consista din :
dinamism .
Pneurile pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru diferite cerinte meteorologice in comparatie cu pneurile de vara .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza un nivel de zgomot scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt deosebit mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Maxxis?

Pentru a alegeti cu succes cauciucurile ideale pentru toate anotimpurile Maxxis cu sezonulcorect/-a care se potrivesc automobilului dvs., gasiti functia de selectie pe aceasta pagina . in fereastra de selectie gasiti dimensiunile( raza, latimea, inaltimea ) necesare anvelope si marca. Dupa aceea va fi disponibila indexul intreg de anvelope disponibile cu costul . la noi sunt in stoc numai anvelope originale de la marci mondiali . In consecinta orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe o durata indelungata de timp .