Anvelope de vara Leao

Anvelope de vara Leao preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Leao Touring Green-Max Eco 768 MDL
Leao Nova-Force Acro 1260 MDL

❓ Cat costa anvelopele de vara Leao?

Costul pneurilor de vara Leao initiaza de la 490 MDL si ajunge pana la 1610 MDL pentru unitate. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. oferim transportare gratuita pana la usa.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Leao?

Ca sa selectionati in mod optimanvelopele de vara perfecte Leao pentru sezonul adecvat care sunt necesare modelului de masina a dvs., gasiti functia de selectie de pe pagina actuala. in campurile libere selectati dimensiunea corecta ( latimea, inaltimea, raza ) cauciucului si a producatorului . Dupa aceea va aparea catalogul completa de cauciucuri disponibile impreuna cu costul . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare produse originale de la furnizori vestiti . In consecinta orice achizitie facuta va va servi mult timp .

❓ Cand se poate de montat anvelopele de vara?

In Moldova nu exista un termen exact de inlocuirie anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei ajunge +4 grade . La aceasta temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Leao?

in cazul in care dvs. vreti o inlocuire pentru cauciucurile de vara Leao, in asa situatie este recomandat sa luati in considerare :
Metzeler
Nexen
Windforce