Anvelope de vara Leao

Anvelopele de vara Leao

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Leao?

Anvelopele de vara Leao sunt foarte relevante pentru tipul de teren cu suprafete rutiere de proasta calitate. Este de remarcat faptul ca cauciucul nu umple varfurile intr-un ritm accelerat, ca majoritatea celorlalti reprezentanti ai claselor mai bugetare. Anvelopele de vara Leao au un tip de benzi de rulare clasice, care este confortabila pentru utilizarea zilnica in oras vara. Producatorul de anvelope Leao acorda o atentie deosebita anvelopelor care au o banda de rulare asimetrica functionala. Anvelopele de vara Leao pot fi folosite de la inceputul primaverii pana la sfarsitul toamnei, deoarece, de fapt, in aceasta perioada a anului, performanta unui compus de cauciuc specific al produsului original este dezvaluita in mod cuprinzator. Pe site-ul nostru Autoshina.md puteti cumpara nu doar anvelope, ci si lichide de frana, player auto, ulei hidraulic si multe altele. De asemenea, daca sunteti in cautarea unui service auto 24 de ore din 24, ne puteti contacta la service-ul nostru auto. Avem specialisti cu experienta in industria auto care vor face totul rapid si la cea mai inalta calitate!

Anvelope de vara Leao preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Leao Touring Green-Max Eco 768 MDL
Leao Nova-Force Acro 1260 MDL

❓ Cat costa anvelopele de vara Leao?

Costul pneurilor de vara Leao initiaza de la 490 MDL si ajunge pana la 1610 MDL pentru unitate. Cand achizitionati orice articol pentru dvs. oferim transportare gratuita pana la usa.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Leao?

Ca sa selectionati in mod optimanvelopele de vara perfecte Leao pentru sezonul adecvat care sunt necesare modelului de masina a dvs., gasiti functia de selectie de pe pagina actuala. in campurile libere selectati dimensiunea corecta ( latimea, inaltimea, raza ) cauciucului si a producatorului . Dupa aceea va aparea catalogul completa de cauciucuri disponibile impreuna cu costul . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare produse originale de la furnizori vestiti . In consecinta orice achizitie facuta va va servi mult timp .

❓ Cand se poate de montat anvelopele de vara?

In Moldova nu exista un termen exact de inlocuirie anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei ajunge +4 grade . La aceasta temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Leao?

in cazul in care dvs. vreti o inlocuire pentru cauciucurile de vara Leao, in asa situatie este recomandat sa luati in considerare :
Metzeler
Nexen
Windforce