Anvelope de vara Amtel

Anvelope de vara Amtel

«Amtel» — este o companie fondata in 1990, specializata in furnizarea de echipamente si componente pentru industria de aparare, furnizand, de asemenea, cauciuc natural pentru producatorii de pneuri din Rusia. In 2004, Amtel incepe de sine-statator productia modelelor de anvelope de vara si iarna. Dupa fuziunea in 2005 cu compania olandeza «Vredestein Banden B.V» intreprinderea este redenumita «Amtel-Vredestein N.V.» si devine una dintre primele companii rusesti ai caror actiuni sunt cotate la Bursa de la Londra (LSE: AMV). La ora actuala, sub marca «Amtel» sunt lansate 16 milioane de anvelope anual, ceea ce confirma faptul ca societatea «Amtel-Vredestein N.V.» este unul dintre cei mai puternici producatori de anvelope de pe continentul european.

Anvelopele de vara Amtel prezinta un zgomot redus, un profil multifunctional si o mentinere fiabila a stabilitatii pe orice carosabil. Pentru a reduce zgomotul si vibratiile, dezvoltatorii au trebuit sa utilizeze o serie de solutii tehnice care au influentat in principal proiectarea modelului benzii de rulare. In plus, in afara de confortul acustic, canelurile de drenare longitudinale, datorita designului lor original, imbunatatesc o serie de alte proprietati operationale importante. Cresterea rigiditatii elementelor de rulare imbunatateste stabilitatea, aderenta si permite o conducere in siguranta, reducand rezistenta la rulare si impiedica uzura «prematura». Cumpara anvelope Amtel in Moldova, in magazinul online Autoshina.md, la un pret accesibil si cu livrare in toata tara!

Anvelope de vara Amtel preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Amtel Planet 2P 732 MDL
Amtel Planet T-301 734 MDL
Amtel Planet NV-112 750 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de vara Amtel?

Costul anvelopelor de vara Amtel initiaza de la 432 MDL si atinge 944 MDL pentru 1 bucata. Cand achizitionati orice pneu pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Amtel?

Pentru ca sa selectionati in mod optimcauciucurile de vara perfecte Amtel pentru sezonul adecvat care sunt necesare masinii dvs., acordati atentie la bara de cautare de pe aceasta pagina. in fereastra de selectie selectati dimensiunea adecvata ( inaltimea, latimea, raza) anvelopei si a marcii. Dupa aceea va fi disponibil catalogul intrega de pneuri in stoc cu garantie. La noi sunt de vanzare cauciucuri originale de la producatori calificati . In consecinta orice achizitie facuta va va incanta mult timp .

❓ Cand se schimba anvelopele pe cele de vara?

In RM nu exista o data exacta de a substitui cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam sa incepeti schimbarea anvelopelor cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie in timpul zilei va creste peste +4 grade . La aceasta temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Amtel?

Daca dvs. cautati o alternativa pentru anvelopele de vara Amtel, atunci va sfatuim sa acordati atentie alte companii :
Barum
Zeta
Delinte