Anvelope Amtel all season

Anvelope all season Amtel

Cauciucurile All-Season, la fel alte modele de anvelope, se include in linia de productie companiei Amtel, care este sub control comun de catre specialistii rusi si olandezi. Procesul de productie a pneurilor se realizeaza prin utilizarea celor mai performante utilaje de productie. In cele din urma, sunt create pneuri care corespund cu toate cerintele europene de calitate. Intreprinderea Amtel din Federatia Rusa si Olanda, unde sunt situate 4 uzinele, sa lansat in industria productiei de anvelope in anul 1990 si la momentul actual, comercializeaza anvelope in 25 tari din Europa. Modalitatea eficienta de organizare a procesului de productie, precum si studiul detaliat a pietei au permis brandului din Rusia sa devina unul din liderii din industria europeana productiei de cauciucuri.

Pneurile auto All-Season oferite de brandul Amtel se manifesta prin insusiri senzationale de rulare pe suprafete de drum umed si uscat. Adaosul auxiliar de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul imbunatatit al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile tehnologice proeminente - sunt principalele avantaje prin intermediul carora cauciucurile Amtel obtin cele mai bune proprietati de exploatare. Multitudinea de anvelope All-Season ale marcii din Federatia Rusa aduna diferite modele cu destinaatia de a fi folosite in orice conditii de vreme pe autoturisme usoare, masini de transport, cit si pe SUV-uri. Va oferim posibilitatea de a achizitiona anvelope Amtel All Season in Chisinau, Moldova in magazinul de cauciucuri autoshina.md, la cost avantajos, cu livrare in toata Moldova.

Anvelope Amtel all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul pneurilor pentru toate anotimpurile Amtel?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Amtel initiaza de la 432 MDL si atinge 944 MDL pentru 1buc .

❓ Care este folosul pneurilor all-season Amtel?

Avantajele esentiale a pneurilor pentru toate anotimpurile consta in :
fluiditate .
Pneurile pentru toate anotimpurile sunt utilizate pentru variate conditii de clima in comparatie cu cauciucurile de vara .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri ofera indice de zgomot redus . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi cauciucurile potrivite pentru toate anotimpurile Amtel?

Pentru a selectionaticorect cele mai bune anvelope pentru toate anotimpurile Amtel cu raza corect/-a care se potrivesc automobilului dvs., utilizati functia de selectie pe pagina actuala . in fereastra filtrului gasiti dimensiunile(latime, inaltime si raza ) potrivite anvelope si producator . Apoi va deveni disponibil indexul intreg de pneuri disponibile la un pret mic . Pe site-ul autoshina sunt disponibile numai anvelope originale de la producatori vestiti la nivel mondial . In consecinta orice alegere facuta va va deservi mult timp .