Anvelope de iarna Uniroyal

Anvelope de iarna Uniroyal

Printre brandurile afiliate ale gigantului german «Continental AG», marca «Uniroyal» se bucura de o abordare speciala. Acest lucru se datoreaza faptului ca societatile ramurii europene «Uniroyal» au fost absorbite de Continental in 1979 - 11 ani inainte de a exista o vanzare a unitatii principale de la marca franceza Michelin in 1990. Toate anvelopele auto Uniroyal sunt fabricate cu model directional al benzii de rulare. Pana in prezent, compania dezvolta in mod constant anvelope cu proprietati avansate de combatere a acvaplanarii. In plus, in afara de anvelopele Uniroyal de vara, linia de productie contine modele all season si anvelope pentru iarna.

Anvelopele de iarna Uniroyal pot sustine viteze mari pe diverse portiuni de drum acoperite cu zapada sau gheata. Proprietatile speciale deosebite in timpul exploatarii pe drumuri inghetate si cu zapada sunt furnizate prin adaugarea de siliciului in compozitia de cauciuc. Un numar mare de lamele si caneluri pe benzile de cauciuc contribuie la o conducere sigura si fiabila in conditiile drumurilor dificile in timpul iernii. Anvelopele de iarna pentru camioane au, de asemenea, caracteristici excelente de tractiune si de functionare, care va permit sa va deplasati in conditii de siguranta in orice conditii meteorologice. Cauciucuri de iarna Uniroyal pot fi cumparate in Moldova la preturi accesibile, cu livrare in toate orasele tarii, in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de iarna Uniroyal preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Uniroyal WinterExpert 1123 MDL
Uniroyal MS PLUS 77 1258 MDL
Uniroyal RainExpert 3 725 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Uniroyal?

Pretul anvelopelor de iarna Uniroyal se ia in considerare de la 704 MDL si atinge 5081 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Moldova nu exista data de incepere de inlocuire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Conform legii daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Uniroyal?

Pentru a selectiona corect cele mai bune cauciucuri de iarna Uniroyal cautati caseta/-ei de cautare de pe pagina aceasta . In fereastra de filtrare selectati necesarele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a cauciucurilor si furnizorului. Acum se va afisa indexul intrega de anvelope in stoc cu garantia. Toate anvelopele din magazinul autoshina.md ofera o garantie oficiala. Deci orice anvelopa selectata se va potrivi automobilului in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Uniroyal?

Daca cautati o inlocuire cauciucului Uniroyal, in acest caz recomandam sa priviti la urmatoarele companii
West Lake
Kumho
Hercules