Anvelope Uniroyal all season

Anvelope all season Uniroyal

Pneurile All-Season, la fel ca si alte tipuri de cauciucuri, sunt parte din productia companiei belgiene Uniroyal. Fabricarea pneurilor se efectueaza cu ajutorul celor mai recente echipamente de productie. Astfel, sunt fabricate pneuri care corespund cu toate normele de calitate din toata lumea. Compania Uniroyal din Belgia si-a inceput activitatea in anul 1895 si in zilele noastre, apartine gigantului german Continental AG si exporta cauciucuri in mai mult de 40 tari din toata lumea. Tehnica corecta pentru organizare a sistemului de productie, precum si studiul minutios a pietei au oferit posibilitatea intreprinderii din Belgia sa se afirme ca unul dintre producatorii de pneuri de inalta calitate.

Anvelopele pentru toate sezoanele create de producatorul Uniroyal se manifesta prin insusiri exceptionale de mobilitate pe fisii de traseu uscat si umed. Compusul imbunatatit de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul imbunatatit al benzii de rulare, precum si canelurile minuscule, strategic aranjate - sunt cele mai importante cauze prin intermediul carora anvelopele Uniroyal obtin cele mai eficiente insusiri de exploatare. Multitudinea de pneuri All-Season ale marcii din Belgia cuprinde cele mai variate prototipuri pentru a fi utilizate in orice conditii de vreme pe automobile simple, masini de transport - camioane, cit si pe SUV-uri. Puteti comanda cauciucuri Uniroyal All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul nostru online autoshina.md, la cost convenabil, cu livrare direct la domiciliul oriunde in Moldova.

Anvelope Uniroyal all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Uniroyal MSPL77 1815 MDL
Uniroyal MS PLUS 77 1258 MDL
Uniroyal AllSeasonMax 2078 MDL
Uniroyal AllSeasonExpert 2 2382 MDL
Uniroyal AllSeasonExpert 2519 MDL

❓ Care este costul anvelopelor all-season Uniroyal?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Uniroyal incepe cu 704 MDL si ajunge la 5081 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele anvelopelor all-season Uniroyal?

Beneficiile principale a cauciucurilor pentru toate anotimpurile sunt:
fluiditate .
Acestea sunt folosite pentru variate spectre sezoniere in comparatie cu anvelopele de iarna .
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor pneurile 4 anotimpuri ofera grad de zgomot scazut . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt considerabil mai moi decat pneurile de vara.

❓ Cum sa alegi pneurile potrivite pentru toate anotimpurile Uniroyal?

Ca sa, Daca doriti sa selectionaticorect cele mai bune cauciucuri pentru toate anotimpurile Uniroyal cu raza corect/-a care coincid pentru modelul dvs. de masina, utilizati filtrul pe aceasta pagina . in filtru selectati dimensiunile( inaltimea, raza si latimea ) adecvate cauciuc si producator . Apoi se va afisa indexul deplin de cauciucuri in stoc la un pret mic . in magazinul nostru sunt disponibile doar produse originale de la furnizori mondiali . Prin urmare orice alegere facuta se va mentine in exploatare pe o durata indelungata de timp .