Anvelope de iarna Triangle

Anvelope de iarna Triangle

Triangle este o companie chineza si unul dintre cei zece lideri mondiali dupa volumul productiei de anvelope. Toate anvelopele auto sunt produse in fabrici din China pe cele mai noi echipamente olandeze de productie. «Triangle» produce 155 de dimensiuni diverse de anvelope radiale, dintre care aproximativ 50 de modele diferite ale benzii de rulare si peste 100 anvelope cu dimensiuni diagonale. 25 dintre modelele de anvelope triunghiulare radiale au brevet propriu. Procesul de productie este desfasurat in stransa colaborare cu partenerul principal al companiei – gigantul «Goodyear». In acelasi timp, costul anvelopelor «Triangle» este cu mult mai mic decat cele oferite de «Goodyear».

Gama de anvelope de iarna este reprezentata de modelele cu si fara crampoane, cu o compozitie speciala a amestecului de cauciuc, care asigura anvelopelor rezistenta termica si durabilitate. Pneurile cu crampoane sunt create pentru conditii extreme de iarna iar banda de rulare garanteaza un zgomot redus, aderenta puternica si o auto-curatare rapida de zapada sau murdarie. Aceasta compozitie speciala a compusului din cauciuc permite pneurilor sa-si mentina elasticitatea si rezistenta necesara la temperaturi scazute. Cumpara anvelope de iarna «Triangle» in Moldova la preturi accesibile in Autoshina.md — un magazin online care iti ofera cele mai bune produse auto pentru automobilul tau.

Anvelope de iarna Triangle preturi

Produs preturi
Triangle Group Snow PL01 400 MDL
Triangle PL 01 500 MDL
Triangle TR777 686 MDL
Triangle PS01 836 MDL
Triangle TR757 858 MDL

❓ Cat costa pneurile de iarna Triangle?

Costul pentru pneurile de iarna Triangle se ia in considerare cu 47 MDL si anunge la 1839 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Republica Moldova nu sunt data de incepere de schimbare a pneurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit legii daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci automobilistii trebuie sa inlocuiasca pneurile de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Triangle?

Pentru a selecta cu succes cele mai potrivite anvelope de iarna Triangle cautati functiei/-a de selectare de pe pagina principala . In fereastra de cautare selectati adecvatele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a anvelopelor si a producatorului. Astfel va aparea indexul totala de cauciucuri disponibile cu garantia. Toate produsele de pe site-ul autoshina au o garantie oficiala. Conform acesteia orice cauciuc cumparat se va potrivi autovehiculului in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Triangle?

in cazul in care doriti o alternativa a anvelopelor Triangle, atunci sugeram sa acordati atentia la
Nitto
Waterfall
Contyre