Anvelope de iarna Tigar

Anvelope de iarna Tigar

In 1959, la 24 de ani de la infiintarea companiei sarbe, «Tigar» incepe productia completa de anvelope auto. In prezent, compania Tigar detine o baza tehnica moderna de cercetare, care ii permite sa atinga succese considerabile in crearea anvelopelor pentru autoutilitare, autoturisme si vehicule usoare, intr-un raport excelent de calitate-pret. Planificarea corecta a productiei si o analiza aprofundata a structurii pietei au permis producatorului sarb sa castige un punct de sustinere si respect pe pietele din Europa si America de Nord Vest. La momentul actual, exporturile sunt realizate in peste 50 de tari, piata est-europeana este considerata cea mai atractiva, fiind rentabila pentru producator si accesibila pentru consumatori.

In procesul de fabricare a cauciucuri de iarna, Tigar utilizeaza tehnologii moderne si cele mai recente evolutii ale marcii celebre Michelin. Anvelopele sunt fabricate din materii prime de inalta calitate, cu adaos de aditivi speciali, care permit mentinerea rezistentei la uzura si o rezistenta termica avantajoasa. Functionarea in conditii de temperatura joasa este asigurata compusul de cauciuc, prelucrat tehnologic. Geometria speciala a benzii de cauciuc permite auto-curatarea de zapada, murdarie, murdarie si gheata. Anvelopele sunt protejate in mod fiabil de deformare, sarcini mari si alte deteriorari. Compusul de cauciuc contine materiale foarte usoare iar in acest mod, se micsoreaza considerabil consumul de combustibil. Cumpara astazi anvelope de iarna Tigar in Moldova, cu livrare in toata tara si la pret accesibil in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de iarna Tigar preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Tigar Winter1 729 MDL
Tigar Winter 734 MDL
Tigar Winter 1 TG 1199 MDL
Tigar Cargo Speed Winter 1288 MDL
Tigar SUV Summer 1277 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor de iarna Tigar?

Costul pentru pneurile de iarna Tigar initiaza de la 19 MDL si anunge la 3993 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba anvelopele pentru iarna?

In RM nu sunt desemnate data exacta de inlocuire a pneurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu regulile daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa reinnoiasca anvelopele de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Tigar?

Pentru a alege corect cele mai potrivite anvelope de iarna Tigar utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina actuala . In fereastra de cautare specificati necesarele dimensiuni ( raza, inaltimea, latimea ) a cauciucurilor si a producatorului. Acum se va afisa lista deplina de cauciucuri disponibile cu garantia. Toate marfurile din magazinul autoshina.md ofera o garantie oficiala. In consecinta orice produs cumparat se va potrivi autovehiculului in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Tigar?

in cazul in care doriti o alternativa a pneurilor Tigar, in acest caz sfatuim sa va uitati la urmatorii producatori
Roadstone
Voltyre
Tri-Ace