Anvelope de iarna Nitto

Anvelope de iarna Nitto

Anvelopele de marca Nitto sunt fabricate de o filiala a companiei japoneze «Toyo - Nitto Tire America». Istoria intreprinderii incepe in 1979, cand a fost produs primul lot de cauciuc pentru automobile. Pneurile Nitto sunt testate in mod regulat atat in scopuri de cercetare, cat si in scopul certificarii produselor noi care apar pe piata mondiala. Cel mai strict control al calitatii, realizat in toate etapele de productie permit anvelopelor Nitto de vara si de iarna sa fie intotdeauna populare printre automobilisti. Pentru producerea mai multor modele, metoda computerizata de simulare este utilizata pentru a obtine caracteristici optime de aderenta si tractiune. Proprietarii de automobile care doresc sa profite la maximum de masina lor, aleg pneurile de mare viteza Nitto pentru calitatea si performanta lor inalta.

Scopul companiei Nitto Tire America este sa gaseasca un echilibru perfect intre calitate, tehnologie si design. O noua metoda utilizata pentru fabricarea unui compus de cauciuc pentru anvelope, cu o laminare bine umpluta, face posibila asigurarea unei aderente stabile a anvelopelor de iarna pe drumuri acoperite de zapada sau gheata. De asemenea, cresterea aderentei cauciucului Nitto pe trasee inghetate se realizeaza cu ajutorul unei raspandiri largi a canelelor in 14 randuri laterale. Aceasta tehnologie imbunatateste mobilitatea si manevrabilitatea masinii atunci cand conduceti pe diverse suprafete alunecoase. Magazinul online Autoshina.md ofera soferilor din Moldova o gama larga de pneuri de inalta calitate, dintre care puteti cumpara anvelope de iarna Nitto cu livrare in toata tara si la preturi accesibile!

Anvelope de iarna Nitto preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul pneurilor de iarna Nitto ?

Costul pentru anvelopele de iarna Nitto se ia in considerare cu 1154 MDL si anunge la 1941 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba anvelopele pentru iarna?

In RM nu sunt desemnate data exacta de schimbare a pneurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu codicele daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Nitto ?

Pentru ca selectiona corect cele mai bune cauciucuri de iarna Nitto cautati functiei/-a de selectare de pe pagina principala . In fereastra de selectare gasiti necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a pneurilor si a producatorului. Astfel se va afisa indexul completa de cauciucuri disponibile la un pret mic. Toate marfurile de pe site-ul autoshina ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice produs selectat se va potrivi automobilului in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de iarna Nitto ?

in cazul ca solicitati o alternativa cauciucului Nitto, atunci recomandam sa va uitati la
Continental
Fortune
Leao