Anvelope de iarna Maxxis

Producatorul de pneuri Maxxis International este cunoscut in intreaga lume. Compania din Taiwan detine 10 fabrici situate in Thailanda, China, Vietnam, Taiwan. Filiala proprie de testare din China permite companiei sa garanteze calitatea inalta a produselor din toate categoriile de pret. Centrele tehnologice din SUA, Germania si Canada permit mentinerea produselor in stare perfecta. Cauciucuri de iarna Maxxis, produse de compania taiwaneza, sunt livrate in 170 de tari, inclusiv SUA, Japonia, Franta, Germania, Olanda, Australia si Marea Britanie. Calitatea si fiabilitatea anvelopelor au fost confirmate, atat de cererea sporita pe piata europeana, cat si de certificatele internationale corespunzatoare.

Anvelopele de iarna Maxxis ofera stabilitate masinii pe orice suprafete acoperite cu zapada sau gheata. Modelul directional al benzii de rulare a cauciucului si prezenta canelurilor longitudinale indeparteaza zapada si gheata. In ciuda prezentei unor structuri reliefate, suficient de mari, anvelopele ofera un nivel minim de zgomot. Designerii societatii taiwaneze «Maxxis International» au proiectat, in mod special, elementele minime pentru design, astfel incat procesul de rulare sa devina cat mai confortabil si sustenabil. Nu ezita! Cumpara astazi anvelope de iarna Maxxis la cele mai bune preturi din Moldova. Autoshina.md – un partener de incredere pentru toate produsele necesare automobilului tau.

Anvelope de iarna Maxxis preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Maxxis Arctic Trekker NP3 700 MDL
Maxxis WP05 790 MDL
Maxxis SP3 Arctic Trekker 855 MDL
Maxxis MA-PW Presa Snow 870 MDL
Maxxis SP02 Arctic Trekker 896 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor de iarna Maxxis?

Costul pentru anvelopele de iarna Maxxis se ia in considerare de la 550 MDL si atinge 7685 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina anvelopele de iarna?

In Moldova nu sunt termeni clari de substituire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit codicele daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa reinnoiasca cauciucurile de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna potrivite Maxxis?

Pentru a selectiona optim cele mai ideale anvelope de iarna Maxxis acordati atentia la functiei/-a de selectare de pe pagina principala . In fereastra de cautare selectati necesarele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a anvelopelor si a producatorului. Acum va fi afisat lista deplina de anvelope in stoc la un pret mic. Toate pneurile din magazinul nostru au o garantie oficiala. Conform acesteia orice articol selectat se va potrivi masinii dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Maxxis?

in cazul in care cautati o alternativa a pneurilor Maxxis, in acest caz sfatuim sa analizati urmatoarele marci
Uniroyal
Achilles
Metzeler