Anvelope de iarna Kumho

Kumho este un reprezentant sud-coreean al industriei de anvelope, care ofera anvelope fiabile si sigure pentru SUV-uri, minivane, masini sportive si sedane. Cauciucurile Kumho se bucura de succes si sunt des utilizate in auto-sport. Rezultatele si victoriile repetate au dovedit calitatea brandului. Pentru cursele Formula-3, compania furnizeaza anvelope incepand cu anul 2000. Inovatiile utilizate in productia modelelor pentru automobilele sportive sunt ulterior utilizate in procesul de productie in masa. In Europa si Asia, pneurile companiei din Coreea de Sud sunt populare datorita caracteristicilor sale functionale, duratei de exploatare mari si a pretului atractiv.

Anvelopele de iarna Kumho ofera fiabilitate si stabilitate excelenta pe drumurile acoperite de zapada si cele inghetate. O manevrabilitate buna ar trebui, de asemenea, atribuita avantajelor anvelopelor sud-coreene. Controlul continuu al calitatii din fabrica garanteaza starea excelenta prin furnizarea unor anvelope care indeplinesc toate standardele internationale. Cumparati cauciucuri de iarna Kumho in Moldova cu certificate de calitate la pret mic si cu livrare la domiciliu! Autoshina.md – cel mai bun magazin online de anvelope in Moldova.

Anvelope de iarna Kumho preturi

Produs preturi
Kumho I Zen KW23 400 MDL
Kumho I Zen Wis KW19 500 MDL
Kumho I Zen Wis KW17 500 MDL
Kumho I Zen RV KC15 500 MDL
Kumho KW 7400 500 MDL

❓ Cat costa anvelopele de iarna Kumho?

Costul pentru cauciucurile de iarna Kumho se ia in considerare de la 353 MDL si atinge 4356 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de iarna?

In Moldova nu este specificat data de incepere de substituire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit reglementarile daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa reinnoiasca pneurile de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Kumho?

Pentru a alege corect cele mai bune anvelope de iarna Kumho cautati functiei/-a de selectare de pe pagina aceasta . In fereastra de filtrare gasiti necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a pneurilor si a producatorului. Acum va fi disponibil catalogul totala de cauciucuri in stoc la un pret mic. Toate pneurile din magazinul autoshina sunt cu o garantie oficiala. Rezulta ca orice anvelopa selectata se va potrivi autovehiculului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de pneuri de iarna Kumho?

Daca doriti o inlocuire a anvelopelor Kumho, in acest caz sfatuim sa analizati marcile alternative
Contyre
Sava
Yokohama