Anvelope de iarna Infinity

Anvelope de iarna Infinity

Cea mai mare companie multinationala «Al Dobowi Group» (EAU, Dubai), din Orientul Mijlociu, detine societatea «Goldspark Trading Limited», care detine producatorul de anvelope «Infinity Tyres». Produsele Infinity sunt o combinatie dintre tehnologii inalte, design excelent si caracteristici functionale extraordinare. La ora actuala, anvelopele Infinity sunt cunoscute si sunt furnizate in mod activ pe pietele din Orientul Mijlociu si Europa. Dupa ce a inceput productia de cauciuc pentru autovehicule in 2005, compania a ajuns astazi pana la 10 milioane de anvelope anual. Anvelopele sunt fabricate pe echipamente moderne la fabricile producatorului chinez «Shandong Linglong Rubber Company». Calitatea produselor si concordanta cu standardele internationale este confirmata prin certificatele corespunzatoare.

Anvelopele de iarna Infinity se caracterizeaza prin proprietati tehnice si functionale excelente. Cu un set de anvelope Infinity de iarna, orice automobil se va comporta excelent in timpul franarii si accelerarii pe suprafetele de zapada presata sau chiar si gheata, garantand in acelasi timp, o evacuare eficienta a apei de pe suprafata benzii de rulare. Durabilitatea si rezistenta la temperaturile joase contribuie la o functionare sigura pentru o perioada lunga de timp. Magazinul online Autoshina.md va propune o gama larga pneuri la pret accesibil. Nu ezita! Cumpara anvelope de iarna Infinitym chiar astazi si beneficiezi de livrare direct la domiciliu, oriunde in Moldova. Autoshina.md – selecteaza cele mai bune cauciucuri de iarna Infinity pentru automobilul tau lf pret bun.

Anvelope de iarna Infinity preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Infinity INF-049 Winter Hero 695 MDL
Infinity Ecozen 795 MDL
Infinity EcoSnow 1150 MDL

❓ Cat costa pneurile de iarna Infinity?

Pretul cauciucurilor de iarna Infinity initiaza cu 640 MDL si atinge 1795 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba cauciucurile pentru iarna?

In Republica Moldova nu este specificat termeni clari de inlocuire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu legii daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Infinity?

Pentru ca selecta cu succes cele mai ideale cauciucuri de iarna Infinity utilizati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de filtrare specificati necesarele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a cauciucurilor si a producatorului. Astfel va fi disponibil lista intrega de anvelope disponibile cu pretul. Toate articolele din magazinul autoshina.md au o garantie oficiala. Conform acesteia orice produs cumparat se va potrivi automobilului dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Infinity?

Daca incercati sa gasiti o alternativa a pneurilor Infinity, in situatia data sugeram sa analizati marcile date
Premiorri
Nankang
Kumho