Anvelope de iarna Hercules

Anvelope de iarna Hercules

Hercules este o companie americana, parte a structurii concernului japonez «Sumitomo», specializata in productia de anvelope auto. Este o companie, relativ tanara dar care a reusit sa ocupe piata de Nord si din America de Sud, Australia si Europa timp de o jumatate de secol. In ciuda concurentei enorme de pe piata americana, anvelopele Hercules se bucura de respectul a circa 28% dintre soferii americani. Acest lucru se datoreaza faptului ca anvelopele Hercules sunt fiabile, rezistente la uzura si au un pret mult mai atragator decat modele similare de branduri cunoscute. Reteaua de distribuitori a companiei este raspandita in peste 90 de tari ale lumii.

Pneurile de iarna Hercules sunt prezentate intr-o gama larga atat pentru autoturisme cat si pentru camioane. Structura si modelul benzii de rulare va permit sa faceti fata controlului chiar si in cele mai dificile conditii de iarna. O compozitie speciala a compusului din cauciuc contribuie la o aderenta puternica pe drumurile cu zapada si gheata. Modelele de anvelope de iarna contin spatii speciale pentru instalarea crampoanelor. Anvelopele de iarna pentru vehiculele de marfa contin microparticule unice, care garanteaza rezistenta si fiabilitatea tractiunii, a controlului si franarii in conditii de drumuri alunecoase. Cumparati anvelope de iarna Hercules la un pret atractiv in Moldova in magazinul online Autoshina.md. Furnizarea in timp util, montarea in caz de necesitate si consilierea profesionala - va sunt garantate.

Anvelope de iarna Hercules preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul pneurilor de iarna Hercules?

Pretul pneurilor de iarna Hercules se ia in considerare de la MDL si atinge MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina pneurile de iarna?

In Moldova nu sunt data exacta de substituire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu normele daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa inlocuiasca anvelopele de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Hercules?

Pentru a selecta cu succes cele mai ideale anvelope de iarna Hercules utilizati filtrele/-lor de pe pagina aceasta . In fereastra de filtrare specificati necesarele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a pneurilor si furnizorului. Acum va fi disponibil indexul deplina de pneuri in stoc cu pretul. Toate pneurile din magazinul nostru ofera o garantie oficiala. Deci orice articol selectat se va potrivi masinii dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Hercules?

Daca incercati sa gasiti o inlocuire a pneurilor Hercules, atunci sfatuim sa luati in evidenta marcile date
Maxxis
Кама
Nitto