Anvelope de vara Hercules

Anvelope de vara Hercules

Hercules este un producator american de anvelope, fondat in epoca «Reinvierii Spiritului Antreprenorial" in SUA si anume - in anii cincizeci ai secolului trecut. Pana in prezent, compania apartine corporatiei japoneze «Sumitomo». Prima fabrica mica a companiei de cauciuc a inceput sa activeze din 1952. In afara de productie si vanzari, «Hercules Tire» este, de asemenea, specializata in intretinerea anvelopelor Hercules printr-o retea de centre tehnice. Calitatea inalta este realizata prin introducerea celor mai noi tehnologii moderne in productie. Compania ofera un sortiment larg pentru diverse sarcini, iar preturile atractive atrag din ce in ce mai multi soferi, atat in S.U.A., cat si de pe piata europeana.

Cauciucul de vara al marcii americane este de constructie radiala, fiind destinat autoturismelor, crossoverelor si SUV-urilor. Benzile de rulare, proiectate de Hercules, ofera o evacuare fiabila a apei, iar in acest mod, o auto-curatare avantajoasa a pneurilor in conditii de ploaie. Anvelopele producatorului american sunt considerate o alternativa practica, durabila si de incredere pe piata din SUA. Cumparati anvelopele de vara Hercules in Moldova, la un pret accesibil in magazinul online Autoshina.md – cel mai bun magazin de produse auto in Moldova.

Anvelope de vara Hercules preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa anvelopele de vara Hercules?

Costul pneurilor de vara Hercules se ia in considerare de la MDL si atinge MDL pentru 1 bucata. Cand achizitionati orice anvelopa pentru dvs. oferim transportare gratuita oriunde in Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Hercules?

Ca sa alegeti cu succes cele mai bune pneuri de vara Hercules de dimensiunea adecvat care se potrivesc vehiculului dvs., utilizati bara de cautare de pe pagina curenta. in campurile libere gasiti dimensiunea corecta ( inaltimea, latimea, raza) cauciucului si a producatorului . Dupa aceea va aparea catalogul intrega de anvelope in stoc cu garantie. Pe site-ul autoshina sunt de vanzare cauciucuri originale de lamarci mondiali . In consecinta orice alegere va va servi mult timp .

❓ Cand se inlocuiesc cauciucurile cu cele de vara?

In Moldova nu este desemnat un termen exact de a schimba anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei ajunge +4 grade . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura pneurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Hercules?

Daca dvs. doriti o inlocuire pentru anvelopele de vara Hercules, apoi va sfatuim sa luati in considerare alti furnizori :
Tracmax
Marangoni
Valleystone