Anvelope de iarna Falken

Anvelope de iarna Falken

«Falken» este un brand popular detinut de compania japoneza «Ohtsu Tire & Rubber», un membru al grupului «Sumitomo Rubber Industries» care este o companie japoneza specializata in fabricarea anvelopelor sub marca «Dunlop», «Falken» si «Goodyear» etc. Primele pneuri sub marca «Falken» au intrat pe piata in 1983. Anvelope de iarna Falken sunt disponibile intr-o gama foarte larga pentru autoturisme, crossover-uri, autobuze si camioane. Principalul scop al productiei companiei este de a crea produse de inalta calitate care sa raspunda nevoilor conducatorilor auto din intreaga lume.

Anvelopele de iarna Falken sunt produse unice de cauciuc care contin in compozitia lor calciu prelucrat termic. Calciul, din punct de vedere fizic este mai greu decat gheata si totusi, mai moale decat asfaltul. Din acest motiv, Falken a inclus in productie un adaos mai mare de calciu in compusul de cauciuc. Designul si structura benzii de rulare au, de asemenea, o serie de caracteristici - canale de drenare largi si blocuri, care sunt distinct separate. Acest lucru asigura performante ridicate in functionarea anvelopelor pe drumurile acoperite de zapada si inghetate. Nu ezita! Cumpara cauciucuri de iarna Falken la un pret accesibil in Moldova in magazinul online Autoshina.md!

Anvelope de iarna Falken preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Falken Eurowinter HS-449 1833 MDL
Falken EuroWinter HS437 2776 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor de iarna Falken?

Costul pentru cauciucurile de iarna Falken initiaza de la 1410 MDL si atinge 2900 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In Moldova nu este specificat data exacta de substituire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Conform codicele daca pe carosabil exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa schimbe anvelopele de vara, de altfel va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Falken?

Pentru a alege cu succes cele mai bune cauciucuri de iarna Falken utilizati filtrele/-lor de pe pagina aceasta . In fereastra de selectare gasiti adecvatele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a anvelopelor si a producatorului. Dupa aceea va fi disponibil indexul totala de cauciucuri disponibile cu costul. Toate pneurile din magazinul autoshina ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice anvelopa cumparata se va potrivi masinii in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Falken?

in caz ca vreti o alternativa cauciucului Falken, apoi recomandam sa va uitati la urmatoarele marci
Formula
Dunlop
Mazzini