Anvelope de iarna Amtel

Anvelope de iarna Amtel

Anvelopa de iarna Amtel, fabricata folosind tehnologii inovatoare, este un produs al eforturilor comune dintre specialistii rusi si olandezi. Pe piata europeana, aceasta marca ocupa unul dintre cele mai mari segmente de productie a anvelopelor. «Amtel» este, de asemenea, una dintre cele trei companii de renume pe piata rusa. Productia «Amtel» este recunoscuta nu numai in Rusia - produsele acestui brand pot fi cumparate si in tarile CSI si in Europa. Mai mult decat atat, pretul anvelopelor de iarna de la Amtel, in comparatie cu alte marci, este un alt motiv pentru care compania se bucura de popularitate si cerere pe piata.

Prezenta in cauciuc a unui amestec de silicon confera anvelopei elasticitate, rezistenta si flexibilitate. Principalele caracteristici ale cauciucului de iarna din productia ruso-olandeza sunt: capacitatea si manevrabilitate excelenta, distanta redusa de franare, nivelul de zgomot scazut. Structura benzii de rulare va permite sa scapati rapid de depunerile de zapada in timp ce calatoriti pe drumurile acoperite de zapada sau gheata. Gama de modele pentru iarna include anvelope pentru exploatare pe sosele urbane si drumuri inaccesibile cu temperaturi joase. Magazinul online Autoshina.md va ofera cele mai bune anvelope de iarna Amtel, cu livrare, direct la domiciliu, oriunde in Moldova. Comanda, chiar astazi un nou set!

Anvelope de iarna Amtel preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Amtel NMK-245 540 MDL
Amtel NM-CL229B 672 MDL
Amtel NM-ST223B 1148 MDL
Amtel NMK-246 1180 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de iarna Amtel?

Pretul pneurilor de iarna Amtel se ia in considerare de la 432 MDL si anunge la 944 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Moldova nu exista data de incepere de substituire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Conform regulile daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa reinnoiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Amtel?

Pentru a alege cu succes cele mai potrivite anvelope de iarna Amtel utilizati caseta/-ei de cautare de pe pagina principala . In fereastra de selectare specificati necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a pneurilor si a producatorului. Acum va fi disponibil catalogul completa de anvelope disponibile cu costul. Toate anvelopele de pe site-ul autoshina sunt cu o garantie oficiala. Deci orice articol selectat se va potrivi masinii dvs. in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Amtel?

in cazul ca incercati sa gasiti o inlocuire a anvelopelor Amtel, atunci recomandam sa analizati
Kelly
Laufenn
Strial