Anvelope Sailun all season

Doriţi sa cumparaţi anvelope allseason Sailun? Bine aţi venit la Autoshina locul unde puteţi gasi cea mai mare varietate a acestui brand la cele mai bune preţuri de pe piaţa moldoveneasca. Utilizind serviciul comod de la Autoshina, dumneavoastra nu va mai trebui sa va faceţi griji referitor la alegerea anvelopelor, caci consultanţii noştri va vor ajuta sa alegeţi setul perfect pentru dumneavoastra, dupa care anvelopele vor livrate la dumneavoastra acasa in cea mai mare siguranţa. Cumpara anvelope allseason Sailun cumpara tot ce este mai bun pentru maşina ta.

Sailun Arctic
China
de la 1 049 MDL
Sailun VX1
China
de la 1 145 MDL
Sailun SL12
China
de la 1 265 MDL
Sailun Terramax CVR
China
de la 1 097 MDL
Sailun S702
China
de la 2 780 MDL
Sailun Terramax MT
China
de la 2 930 MDL
Sailun S629
China
de la 5 350 MDL
Sailun S917
China
de la 5 950 MDL
Sailun S911
China
de la 6 290 MDL
Sailun S815
China
de la 5 690 MDL
Sailun STR1
China
de la 6 290 MDL
Sailun S696
China
de la 6 290 MDL
Sailun S753
China
de la 0 MDL

Anvelope all season Sailun

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele allseason Sailun:

Cauciucuri Sailun allseason s-au nascut din conducerea vizionara a oamenilor de afaceri internationali care au vazut potentialul din China pentru o industrie puternica a cauciucului. Acesti antreprenori au inteles rolul important pe care il vor juca pneurile in dezvoltarea economica a Chinei. Pe plan intern, evolutiile in infrastructura, precum si schimbarile de opinie politica din China ar deschide calea pentru cererea de pneuri off-road, pasageri si camioane. Pe plan international, lumea ar beneficia de anvelope fabricate din China, avand in vedere apropierea Chinei de sursele de cauciuc natural si accesul la un bazin mare de forta de munca care doreste sa ajute la dezvoltarea unei industrii a cauciucului.

 

Avantajele anvelopelor allseason Sailun

Cel mai mare avantaj al anvelopelor allseason Sailun este posibilitatea de intrebuinţare pe tot parcursul anului, indiferent de timp sau condiţii de drum. Printre alte avantaje ale acestor anvelope putem enumera:

  • rezistenţa şi durabilitatea excelenta, datorita crearii acestora conform celor mai moderne tehnologii,
  • model imbunataţit al profilului benzii de rulare, ceea ce creşte considerabil parametrii de mobilitate ai maşinii şi lipsa zgomotului in timpul deplasarii.

 

Cumpara anvelope allseason Sailun investeşte intr-o pereche de anvelope ideale pentru orice anotimp. Cumpara anvelope allseason de la Autoshina cea mai mare varietate la cele mai bune preţuri.

Anvelope Sailun all season preturi

Produs preturi
Sailun Arctic 1049 MDL
Sailun VX1 1145 MDL
Sailun SL12 1265 MDL
Sailun Terramax A/T 1942 MDL
Sailun Terramax CVR 1097 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor pentru toate anotimpurile Sailun?

Pretul anvelopelelor pentru toate anotimpurile Sailun incepe cu 597 MDL si ajunge la 11828 MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season Sailun?

Valorile de baza a cauciucurilor pentru toate anotimpurile consta in :
dinamism .
Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt folosite pentru variate cerinte sezoniere comparativ cu anvelopele de iarna .
Confort .
Multumita compozitiei si proprietatilor sale anvelope 4 anotimpuri furnizeaza indice de zgomot redus . De asemenea anvelopele 4 anotimpuri sunt substantial mai moi decat anvelopele de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Sailun?

Ca sa, Daca doriti sa selectati just anvelopele potrivite pentru toate anotimpurile Sailun cu dimensiunea adecvat/-a care corespund masinii dvs., acordati atentie filtrul pe aceasta pagina . in bara de cautare selectati dimensiunile( inaltimea, latimea, raza) necesare anvelope si producator . Dupa aceea va deveni disponibil catalogul intreg de anvelope disponibile cu pretul . la noi sunt de vanzare doar produse originale de la marci mondiali . Prin urmare orice alegere facuta va va incanta mult timp .