Anvelope Nankang all season

Anvelope all season Nankang

Anvelopele All-Season, ca si alte tipuri de anvelope, se include in linia de produse brandului taiwanez Nankang. Fabricarea cauciucurilor pentru auturisme se efectueaza cu ajutorul celor mai moderne dispozitive de productie. In acest mod, sunt create anvelope care corespund cu toate standardele mondiale de calitate. Compania Nankang din Taiwan si-a inceput activitatea in 1959 si la momentul actual, exporta cauciucuri in 25 de tari pe piata din Asia si pe piata europeana. Modalitatea inedita de planficare a sistemului de productie, precum si analiza minutioasa a pietei au oferit posibilitatea intreprinderii din Taiwan sa devina unul dintre producatorii vestite in industrie.

Pneurile All-Season oferite de brandul Nankang se caracterizeza prin insusiri exceptionale de rulare pe portiuni de drum uscat si umed. Adaosul auxiliar de siliciu in amestecul de cauciuc, profilul imbunatatit al benzii de rulare, precum si canelurile tehnologice proeminente - sunt principalele avantaje prin intermediul carora pneurile Nankang obtin cele mai eficiente proprietati de exploatare. Spectrul de pneuri pentru toate anotimpurile ale producatorului din Taiwan presupune diferite modele cu destinaatia de a fi exploatate in diverse conditii meteorologice pe autoturisme simple, masini de transport, cit si pe SUV-uri. Puteti comanda pneuri auto Nankang All-Season in Chisinau, Moldova in magazinul nostru online autoshina.md, la preturi avantajoase, cu livrare oriunde in Moldova.

Anvelope Nankang all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul cauciucurilor all-season Nankang ?

Costul pneurilor pentru toate anotimpurile Nankang initiaza cu MDL si atinge MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul anvelopelor all-season Nankang ?

Beneficiile principale a pneurilor pentru toate anotimpurile consista din :
multifunctionalitate.
Acestea se potrivesc pentru variate conditii de temperatura comparativ cu cauciucurile de iarna .
Comoditate.
Datorita compozitiei si proprietatilor pneurile 4 anotimpuri furnizeaza grad de zgomot suficient de scazut . In plus fata de asta anvelopele 4 anotimpuri sunt cu mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Nankang ?

Pentru a selectati in mod optim anvelope ideale pentru toate anotimpurile Nankang cu dimensiunea adecvat/-a care coincid pentru modelul dvs. de masina, gasiti functia de selectie pe pagina actuala . in fereastra filtrului specificati dimensiunile( latime, inaltime, raza ) necesare anvelope si producator . Mai departe va deveni disponibil lista total de anvelope in stoc cu pretul . la noi sunt de vanzare numai anvelope originale de la marci mondiali . Astfel orice achizitie facuta va va incanta pe mai multe sezoane .