Anvelope de vara Ovation

Anvelope de vara Ovation

Cauciucuri fabricate sub marca «Ovation» sunt produse de corporatia chineza «Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co». Pe piata chineza, acest producator este pe primele pozitii. Facilitatile de productie exporta in cantitati mari cauciuc in peste 80 de tari in intreaga lume. Toate cele trei fabrici detinute de companie sunt situate in China, ceea ce face ca produsele sa devina mai ieftine decat in cazul celorlalti concurenti din industrie. Calitatea produselor brandului chinez este confirmata de numeroase de certificate internationale.

Anvelopele de vara Ovation presupun o serie de avantaje, garantand o aderenta fiabila care se manifesta excelent pe orice traseu. Datorita prezentei aditivilor speciali in compozitia de cauciuc, proprietatile de rulare, tractiune si cuplare sunt imbunatatite. Blocurile masive pe suprafata de rulare va permit sa manevrati cu incredere la virari. Linia anvelopelor de vara este prezentata de modele pentru autoturisme, camioane, crossovere si SUV-uri. Pentru soferii care prefera optiuni de anvelope de buget, magazinul nostru online va propune anvelope de vara Ovation, cu livrare la domiciliu, la cele mai atractive preturi din tara. Autoshina – cel mai bun magazin online de cauciucuri auto in Moldova.

Anvelope de vara Ovation preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Cat costa cauciucurile de vara Ovation?

Costul cauciucurilor de vara Ovation incepe de la 364 MDL si atinge 714 MDL pentru 1 anvelopa. Cand cumparati orice cauciuc pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata Moldova.

❓ Cum sa alegi corect cauciucurile de vara Ovation?

Daca doriti sa selectionati cu succes cele mai bune cauciucuri de vara Ovation de dimensiunea potrivit care corespund modelului de masina a dvs., gasiti bara de cautare de pe pagina actuala. In fereastra de filtru specificati dimensiunea necesara ( inaltimea, latimea, raza) pneului si a producatorului . Apoi se va afisa lista totala de pneuri in stoc impreuna cu costul . in magazinul nostru sunt disponibile cauciucuri originale de lamarci faimosi mondial . Deci orice alegere facuta va va incanta pe mai multe sezoane .

❓ Cand se monteaza pe masina cauciucurile de vara?

In Republica Moldova nu este specificat o data exacta de a substitui anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie va creste peste +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile complet .

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelopele de vara Ovation?

in cazul dvs. incercati sa gasiti o inlocuire pentru anvelopele de vara Ovation, apoi sugeram sa evidentiati urmatoarele companii :
Kingstar
Fullrun
Federal