Anvelope de vara Laufenn

Laufenn LK41
Coreea
de la 569 MDL
Laufenn LK01
Indonezia
de la 755 MDL
Laufenn LV01
Indonezia
de la 1 099 MDL
Laufenn LH41 G-Fit AS
Indonezia
de la 1 155 MDL
Laufenn LD01
Indonezia
de la 1 499 MDL
Laufenn LH01
Indonezia
de la 1 900 MDL

Anvelope de vara Laufenn

Marca comerciala Laufenn este un brand al renumitului producator de pneuri auto «Hankook», care este printre cele mai mari 10 companii globale producatoare de anvelope. Capacitatea de productie a «Laufenn» permite producerea a 2,5 milioane de anvelope pe an. Anvelopele «Laufenn» sunt concepute in fabrici cu cele mai moderne echipamente tehnologice din tarile din Asia de Sud-Est (China, Coreea, Indonezia), Ungaria si Statele Unite ale Americii. Istoria marcii chineze a inceput in 2014, cand produsele au fost introduse pe piata. Pana in prezent, anvelopele auto Laufenn si-au afirmat pozitia pe piata in clasa modelelor de buget de inalta calitate.

Toate fabricile aflate in proprietatea companiei sunt echipate cu utilaje moderne, care permit fabricarea unor pneuri de inalta calitate. Cauciucuri pentru vara «Laufenn» sunt fabricate dintr-un amestec de cauciuc cu continutul: cauciuc natural si alte elemente chimice cu baza siliciu. Aceasta compozitie ofera elasticitate si durabilitate structurilor. Aderenta excelenta pe carosabilul umed, usurinta de manevrare datorata benzii de rulare cu caneluri profunde si nivelul scazut de zgomot - sunt principalele avantaje ale producatorului de anvelope chino-indonezian. Pentru proprietarii de automobile care prefera produse economice din toate punctele de vedere, magazinul online Autoshina.md va propune sa cumparati anvelope de vara Laufenn la preturi avantajoase si cu livrare in toata Moldova.

Anvelope de vara Laufenn preturi

Produs preturi
Laufenn LK41 569 MDL
Laufenn LK41 G-Fit EQ 735 MDL
Laufenn LK01 755 MDL
Laufenn LV01 1099 MDL
Laufenn LH41 G-Fit AS 1155 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Laufenn?

Costul pneurilor de vara Laufenn se ia in considerare cu 569 MDL si atinge 2550 MDL pentru 1 bucata. Cand cumparati orice pneu pentru dvs. oferim livrare gratuita oriunde in Moldova.

❓ Cum sa alegi cauciucuri de vara Laufenn?

Pentru ca sa alegeti in mod optimanvelopele de vara potrivite Laufenn cu raza adecvat care corespund automobilului dvs., utilizati filtru de pe pagina actuala. in campurile libere selectati dimensiunea adecvata ( raza, inaltimea, latimea ) anvelopei si a marcii. Apoi va deveni disponibil lista integrala de anvelope disponibile impreuna cu pretul. La noi sunt disponibile cauciucuri originale de lamarci calificati . Prin urmare orice alegere facuta va fi in exploatare pe mai multe sezoane .

❓ Cand se schimba anvelopele pe cele de vara?

In RM nu exista un termen exact de a substitui anvelopele de iarna pentru sezonul de vara ... Noi recomandam sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei ajunge +4 ° C. La aceasta temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod ideal .

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Laufenn?

in caz ca dvs. doriti o alternativa pentru pneurile de vara Laufenn, atunci va sfatuim sa priviti la alte companii :
Premiorri
Atturo
West Lake