Anvelope Laufenn all season

Laufenn LV01
Indonezia
de la 1 099 MDL
Laufenn LH41 G-Fit AS
Indonezia
de la 1 155 MDL

Anvelopele All-Season, ca si alte tipuri de pneuri, se include in linia de produse producatorului Laufenn, care apartine companiei vestite coreene Hankook. Proiectarea cauciucurilor auto are loc prin intermediul celor mai moderne dispozitive de prelucrare industriala. In acest mod, sunt obtinute cauciucuri care sunt congruente cu toate normele europene de calitate. Intreprinderea Laufenn din China si-a lansat activitatea in jurul anului 2014 si la momentul actual, produce anvelope in China, Ungaria, SUA, Coreea, Indonezia si comercializeaza anvelope in peste 40 de tari din toata lumea. Strategia inedita de planficare a procesului de productie, precum si studiul detaliat a specificului pietei au permis companiei din China sa se afirme ca unul dintre liderii din industria productiei de cauciucuri. 

Cauciucurile All-Season oferite de compania Laufenn se deosebesc prin proprietati excelente de aderenta pe suprafete de carosabil uscat si umed. Compusul complex din siliciu in amestecul de cauciuc, profilul tehnologic al suprafetei benzii de rulare, de asemenea canelurile reliefate - sunt principalele motive prin intermediul carora pneurile Laufenn obtin cele mai eficiente proprietati de exploatare. Gama de anvelope pentru toate sezoanele ale brandului din China include cele mai diverse prototipuri cu destinaatia de a fi exploatate in orice conditii meteorologice pe vehicule usoare, vehicule de transport, cit si pe Crossovere. Puteti achizitiona anvelope auto Laufenn AllSeason in Chisinau, Moldova in magazinul online autoshina.md, la costuri avantajoase, cu livrare direct la domiciliul in orice regiune a Moldovei.

Anvelope Laufenn all season preturi

Produs preturi
Laufenn LV01 1099 MDL
Laufenn LH41 G-Fit AS 1155 MDL

❓ Cat costa anvelopele pentru toate anotimpurile Laufenn?

Costul anvelopelor pentru toate anotimpurile Laufenn incepe cu 569 MDL si atinge 2550 MDL pentru 1buc .

❓ Care sunt avantajele pneurilor all-season Laufenn?

Beneficiile de baza a pneurilor pentru toate anotimpurile consta in :
multifunctionalitate.
Acestea sunt folosite pentru diferite spectre de clima comparativ cu anvelopele de iarna .
Confort .
Datorita compozitiei si proprietatilor pneurile 4 anotimpuri furnizeaza grad de zgomot scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi anvelopele pentru toate anotimpurile Laufenn?

Pentru a selectati in mod optim cele mai bune pneuri pentru toate anotimpurile Laufenn cu dimensiunea corect/-a care se potrivesc automobilului dvs., utilizati functia de selectie pe mai sus. in fereastra filtrului specificati dimensiunile( raza, inaltimea, latimea ) potrivite cauciuc si producator . Dupa aceea se va afisa lista intreg de cauciucuri in stoc la un pret mic . la noi sunt disponibile numai produse originale de la furnizori vestiti la nivel mondial . In consecinta orice alegere va va deservi mult timp .