Anvelope de iarna Ovation

Anvelope de iarna Ovation

Din 1995, corporatia chineza «Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co». produce o gama larga de anvelope sub marca «Ovation». In prezent, reprezentantul chinez al industriei de anvelope este in crestere rapida, si ocupa cea mai mare parte a pietei interne din China si in acelasi timp, corporatia exporta anvelope in peste 80 de tari din intreaga lume. Productia anuala este de aproximativ 18 milioane de unitati, fiind destinata diverselor tipuri de vehicule. Dimensiunile si structura blocurilor au fost modificate pentru a reduce nivelul de zgomot.

Anvelope de iarna modele Ovation au caneluri 3D, capabile sa inlature masa de zapada si in acelasi timp, acestea au capacitatea de auto-curatare de murdarie si noroi. Indiferent de traseu, canelurile 3D maresc cu aproximativ 30% aderenta pe zapada si cu 27% pe gheata. O compozitie speciala de cauciuc protejeaza anvelopele de influentele mecanice si de temperatura, asigurand durabilitatea cauciucului. Aditivii de siliciu din amestecul de cauciuc maresc rezistenta la uzura oferind astfel un termen vast de exploatare. Pentru a cumpara anvelopele de iarna Ovation in Moldova, aruncati o privire pe aceasta pagina. Autoshina.md va ofera un serviciu-auto complet si cele mai bune anvelope Ovation de vara, cu livrare anvelopelor la domiciliu in toata tara.

Anvelope de iarna Ovation preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Ovation W586 455 MDL

❓ Care este costul cauciucurilor de iarna Ovation?

Pretul anvelopelor de iarna Ovation incepe cu 364 MDL si anunge la 714 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba anvelopele pentru iarna?

In RM nu sunt termeni clari de schimbare a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit legii daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci conducatorii sunt obligati sa schimbe anvelopele de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna Ovation?

Pentru ca selecta optim cele mai potrivite cauciucuri de iarna Ovation utilizati filtrele/-lor de pe pagina aceasta . In fereastra de cautare selectati necesarele dimensiuni ( inaltimea, latimea, raza) a anvelopelor si furnizorului. Dupa aceea va fi disponibil lista deplina de cauciucuri in stoc la un pret mic. Toate pneurile de pe site-ul autoshina.md sunt cu o garantie oficiala. Rezulta ca orice pneu cumparat se va potrivi automobilului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de iarna Ovation?

in cazul in care doriti o alternativa a pneurilor Ovation, in acest caz sugeram sa analizati alte marci
Blacklion
Gripmax
Metzeler