Anvelope de iarna Laufenn

Laufenn LW71
Indonezia
de la 835 MDL
Laufenn I Fit Van LY31
Ungaria
de la 0 MDL

Marca «Laufenn» este cunoscuta ca o filiala a companiei coreene «Hankook», care produce cauciucuri de iarna pentru autoturisme si crossover-uri, atat pneuri cramponate, cat si modele simple cu frictiune. La fabricile «Hankook» sunt produse anvelopele de marca «Laufenn». Anvelopele de sub brandul «Laufenn» sunt livrate deja in peste 40 de tari ale lumii si au castigat deja increderea consumatorilor, in ciuda faptului ca produsele au fost prezentate pietei largi abia in 2014. Anvelopele de iarna si de iarna Laufenn sunt bine cunoscute pe pietele din Europa Centrala si de Est, Asia si Africa, datorita unui raport, foarte avantajos, intre pret si calitate.

Cercetarea si dezvoltarea moderna, produsele de inalta calitate si o baza de productie competitiva permit companiei «Hankook» si filialelor sale sa construiasca relatii de afaceri de incredere cu partenerii comerciali. Pneurile Laufenn au o structura tehnologica originala, iar modelul benzii de rulare, permite auto-curatarea masei de zapada si a murdariei de pe suprafata de rulare. De asemenea, anvelopele se caracterizeaza printr-o inalta rezistenta si durabilitate, functionare fiabila in toate conditiile climatice. Puteti cumpara anvelope de iarna Laufenn in Moldova cu livrare in intreaga tara, la un pret accesibil si avantajos in magazinul online Autoshina.md. Costul ieftin, si calitatea inalta japoneza fac produsele «Laufenn» populare printre soferii din intreaga lume. Alege chiar astazi un set Laufenn pentru automobilul tau!

Anvelope de iarna Laufenn preturi

Produs preturi
Laufenn LW71 835 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de iarna Laufenn?

Costul pentru cauciucurile de iarna Laufenn se ia in considerare de la 569 MDL si anunge la 2550 MDL pentru 1 buc..

❓ Cand se monteaza pe masina pneurile de iarna?

In Moldova nu este specificat termeni clari de substituire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit legii daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci automobilistii sunt obligati sa schimbe anvelopele de vara, de altfel va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna Laufenn?

Pentru a selecta corect cele mai bune cauciucuri de iarna Laufenn cautati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de filtrare gasiti adecvatele dimensiuni ( raza, inaltimea, latimea ) a pneurilor si a producatorului. Astfel va fi afisat lista totala de anvelope disponibile cu garantia. Toate anvelopele de pe site-ul autoshina sunt cu o garantie oficiala. Conform acesteia orice articol selectat se va potrivi masinii dvs. in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de iarna Laufenn?

in caz ca doriti o inlocuire a anvelopelor Laufenn, in acest caz sugeram sa luati in evidenta companii alternative
Yokohama
Viking
Nokian