Anvelope de iarna Kormoran

Fiind o filiala a companiei Michelin, compania poloneza «Kormoran» produce pneuri de inalta calitate in segmentul de pret mediu. Principalul avantaj al brandului este calitatea optima la un pret rezonabil. «Michelin Polska Sp. Z.O.O.» ocupa unul dintre primele locuri din Europa in ceea ce priveste gama de produse reprezentate, calitatea serviciilor si vanzarile. Anvelopele de marca «Kormoran» sunt produse la uzinele gigantului francez Michelin din Ungaria, Polonia si Romania. Cauciucuri de iarna Kormoran sunt fabricate doar din materii prime de calitate superioara, pe echipamente performante, folosind tehnologii ecologice in conformitate cu toate standardele mondiale. Pe piata europeana, pneurile poloneze pentru camioane sunt solicitate datorita caracteristicilor functionale ridicate, durabilitatii si capacitatii excelente de tractiune.

Anvelopele radiale de iarna Kormoran, concepute pentru a fi utilizate in autoturisme si camioane, asigura o aderenta puternica pe sosea. Echipamentul electronic a permis producatorului sa controleze caracteristicile principale si insesi calitatea si dozajul materialelor in compusul de cauciuc. Modelele de rulare, special proiectate, contribuie la o tractiune excelenta in conditii de zapada. Elasticitatea si rezistenta la caldura a cauciucului este asigurata de compozitia originala a amestecului. Aderenta durabila pe carosabilul inghetat ofera un risc minim de alunecare si o stabilitate eficienta in cadrul pantelor periculoase. Nu ezita, cumpara anvelope de iarna Kormoran la pret bun cu garantia producatorului in Moldova de la un partener de incredere - magazinul online Autoshina.md. Livrarea la timp, o gama larga de produse, o echipa profesionista de manageri si curieri este intotdeauna gata sa va ajute!

Anvelope de iarna Kormoran preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Kormoran Kormoran Snow 1535 MDL
Kormoran D 3860 MDL

❓ Care este pretul cauciucurilor de iarna Kormoran ?

Costul pentru anvelopele de iarna Kormoran initiaza cu 1673 MDL si atinge 1673 MDL pentru unitate.

❓ Cand se monteaza pe masina anvelopele de iarna?

In Moldova nu este specificat data exacta de substituire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Conform normele daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa substituie anvelopele de vara, de altfel va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna potrivite Kormoran ?

Pentru ca alege cu succes cele mai bune anvelope de iarna Kormoran utilizati functiei/-a de selectare de pe pagina aceasta . In fereastra de filtrare specificati adecvatele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a cauciucurilor si a producatorului. Astfel va fi disponibil indexul deplina de pneuri disponibile cu pretul. Toate articolele din magazinul autoshina.md sunt cu o garantie oficiala. Rezulta ca orice anvelopa selectata se va potrivi automobilului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de iarna Kormoran ?

in cazul ca solicitati o inlocuire a anvelopelor Kormoran, in situatia data recomandam sa luati in evidenta urmatoarele marci
Jinyu
Achilles
Zeta