Anvelope de iarna Jinyu

Anvelope de iarna Jinyu

Pana in prezent, compania chineza «Shandong Jinyu Tires Co.» detine mai multe filiale in industria chimica, si in productia de cauciucuri high-tech avand un departament specializat de cercetare si testare a produselor. Compania este administrata folosind metode inovatoare. De asemenea, au fost introduse sisteme de control al calitatii pentru productia de anvelope de clasa «Premium». Capacitatea de productie a fiecareia dintre cele doua fabrici este de 3 milioane de anvelope pe an. Un astfel de volum permite exportul anvelopelor in peste 70 de tari din intreaga lume. Laboratorul si produsele sunt certificate conform standardelor internationale de calitate si siguranta.

Anvelopele de iarna «Jinyu» nu sunt la fel de populare ca modelele de vara. Linia anvelopelor de iarna de la producatorul chinez este reprezentata din putine modele. Dezvoltarea si productia lor este rezultatul cooperarii stranse dintre «Shandong Jinyu Tires Co.» si alti reprezentanti importanti ai industriei de cauciucuri. Anvelopele cu un sablon de rulare asimetric, cu un continut mare de ardezie, actioneaza ca o alternativa la cauciucul indoit. In conditii de iarna usoara, acestea garanteaza o sofare sigura, stabilitate, cat si proprietati de manevrare eficienta la cotituri si pante. Cumpara anvelope de iarna Jinyu in Moldova, la un pret accesibil in magazinul online Autoshina.md - un partener de incredere pentru zeci de mii de soferii din Moldova.

Anvelope de iarna Jinyu preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Jinyu EU-Standards 490 MDL
Jinyu YW52 995 MDL
Jinyu JT560 MRT 6375 MDL

❓ Cat costa anvelopele de iarna Jinyu?

Costul pentru anvelopele de iarna Jinyu incepe de la 490 MDL si anunge la 8513 MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In Republica Moldova nu sunt desemnate termeni clari de inlocuire a pneurilor de vara cu cele de iarna. In conformitate cu legii daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa reinnoiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite Jinyu?

Pentru a selectiona optim cele mai bune anvelope de iarna Jinyu cautati filtrele/-lor de pe pagina aceasta . In fereastra de cautare gasiti necesarele dimensiuni (latimea, inaltimea si raza ) a pneurilor si a producatorului. Astfel va fi disponibil catalogul deplina de pneuri disponibile cu garantia. Toate articolele de pe site-ul autoshina.md ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice articol cumparat se va potrivi autovehiculului in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Jinyu?

in cazul ca cautati o alternativa cauciucului Jinyu, atunci sugeram sa analizati producatori alternativi
Michelin
Bridgestone
GoldenTyre