Anvelope de vara Jinyu

Anvelope de vara Jinyu

Compania chineza «Shandong Jinyu Tires Company» produce anvelope auto din 1995. Productia a inceput cu fabricarea anvelopelor pentru camioane. Produsele de inalta calitate si o politica de preturi avantajoase au oferit producatorului chinez o popularitate sporita in randul soferilor din Europa si Asia. Cresterea treptata a productiei a permis «Jinyu» sa ocupe un segment important pe piata interna a Chinei si sa se extinda rapid pe piata eurasiatica. Compania detine doua fabrici: una pentru productia de anvelope pentru camioane iar cea de-a doua este specializata in fabricarea anvelopelor radiale pentru autoturisme.

Anvelopele de vara Jinyu permit o economisire excelenta de combustibil, oferind o conducere confortabila si sigura in diverse conditii. Procesul complex de fabricare va permite sa obtineti modele cu caracteristici functionale surprinzatoare. Mobilitatea excelenta, durabilitatea, caracteristicile sporite de tractiune si de rulare permit proprietarilor de autovehicule sa se deplaseze cu incredere in conditiile unui carosabil umed. Magazinul online Autoshina.md ofera soferilor din Moldova posibilitatea de a cumpara cauciucuri Jinyu la un pret accesibil cu livrare in toata tara!

Anvelope de vara Jinyu preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Jinyu EU-Standards 490 MDL
Jinyu YS77 774 MDL
Jinyu YS71 1025 MDL
Jinyu YU63 1283 MDL
Jinyu YS72 1386 MDL

❓ Care este pretul pneurilor de vara Jinyu?

Pretul pneurilor de vara Jinyu incepe cu 490 MDL si ajunge pana la 8513 MDL pentru 1 anvelopa. Cand achizitionati orice produs pentru dvs. oferim transportare gratuita in toata Republica Moldova.

❓ Cum sa alegi corect anvelopele de vara Jinyu?

Daca doriti sa selectionati in mod optimcauciucurile de vara perfecte Jinyu de dimensiunea adecvat care se potrivesc marcii de masina a dvs., acordati atentie la filtru de pe pagina actuala. In fereastra de filtru selectati dimensiunea necesara ( inaltimea, raza si latimea ) cauciucului si a furnizorului . Apoi va fi afisat indexul completa de pneuri disponibile impreuna cu pretul. in magazinul nostru sunt de vanzare cauciucuri originale de la furnizori calificati . Deci orice alegere facuta va fi in exploatare multi ani.

❓ Cand se inlocuiesc pneurile cu cele de vara?

In Republica Moldova nu este desemnat o data exacta de a substitui anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim incepeti substituirea anvelopelor cu anvelopele de vara dupa ce temperatura medie in timpul zilei va creste peste +4 ° C. Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa cumperi in afara de cauciucuri de vara Jinyu?

Daca dvs. vreti o alternativa pentru pneurile de vara Jinyu, atunci va sfatuim sa analizati aceste companii :
Durun
Kelly
Tourador