Anvelope de iarna Altai Shina

Sunteţi interesat in anvelope de iarna Altai Shina? La Autoshina.md dumneavoastra aveţi un spectru variat de anvelope, ceea ce inseamna ca este practic imposibil sa nu gasiţi perechea potrivita pentru dumneavoastra. Cumpara anvelope de iarna Altai Shina — anvelopele perfecte pentru a depaşi orice drum, de orice complexitate.

Anvelope de iarna Altai Shina

Ce trebuie sa ştiţi despre anvelopele de iarna Altai Shina?

Anvelopele Altai Shina sunt produse de compania cu aceiaşi denumire din Barnaul, Rusia. Deşi, construcţia fabricii producatoare de anvelope a inceput in anul 1956, producerea propriu-zisa a anvelopelor a inceput in 1973, adica peste 17 ani de la inceputul construcţiilor. De-a lungul anilor, compania a trecut prin numeroase schimbari, in ceea ce priveşte proprietarul şi metodele de producere a anvelopelor, pentru ca in ziua de azi sa devina unul dintre cei mai mari producatori de anvelope atit pe plan naţional, cit şi internaţional.

Compania se ocupa de producerea şi exportul anvelopelor şi discurilor pentru autoturisme, camioane, autobuze, SUV-uri şi vehicule agricole, acordind o atenţie majora unor astfel de caracteristici ale anvelopelor, precum: durabilitate, rezistenţa şi amortizare buna.

In anul 2012 a avut loc modernizarea completa a producerii, fiind introduse utilaje de cea mai inalta calitate, ceeea ce a sporit in mod considerabil rezistenţa anvelopelor la temperaturi joase şi suprafeţe de gheaţa.

 

Avantajele anvelopelor de iarna Altai Shina?

In ceea ce priveşte avantajele anvelopelor de iarna, in primul rind trebuie de menţionat pezenţa unui design actualizat, ceea ce reduce in mod considerabil zgomotul in timpul conducerii şi ofera un nivel inalt de stabilitate. Prezenţa a citorva mii de lamele contribuie la imbunataţirea parametrilor de adeziune a automobilului pe suprafeţe alunecoase.

Cumpara anvelope de iarna Altai Shina — siguranţa, comoditate şi incredere. Soluţia eficienta pentru drumul inzapezit şi alunecos de iarna. Cumpara anvelope cu livrare pe tot teritoriul Moldovei de la Autoshina.

Anvelope de iarna Altai Shina preturi ✔️

Produs preturi ✔️
AltaiShina Forward Arctic 710 604 MDL
AltaiShina Forward Arctic 700 669 MDL
AltaiShina F-124 675 MDL
AltaiShina F-121 686 MDL
AltaiShina АИ-168У 592 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna AltaiShina?

Costul pentru pneurile de iarna AltaiShina se ia in considerare de la 290 MDL si atinge 2341 MDL pentru unitate.

❓ Cand se monteaza pe masina anvelopele de iarna?

In Republica Moldova nu sunt desemnate termeni clari de inlocuire a cauciucurilor de vara cu cele de iarna. Potrivit codicele daca pe suprafta drumului exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa schimbe cauciucurile de vara, in caz contrar va fi impusa o amenda.

❓ Cum sa alegi cauciucurile de iarna potrivite AltaiShina?

Pentru ca alege cu succes cele mai bune anvelope de iarna AltaiShina utilizati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de cautare specificati necesarele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a pneurilor si a producatorului. Dupa aceea va fi afisat lista intrega de anvelope in stoc cu costul. Toate produsele din magazinul autoshina ofera o garantie oficiala. Conform acesteia orice pneu selectat se va potrivi masinii in mod excelent in mod ideal

❓ Ce sa cumperi in afara de pneuri de iarna AltaiShina?

in cazul in care incercati sa gasiti o alternativa cauciucului AltaiShina, in situatia data recomandam sa acordati atentia la urmatorii producatori
Goodride
Falken
Delinte