Anvelope de vara Altenzo

Anvelope de vara Altenzo

Marca de anvelope pentru automobile «Altenzo», apartine unei companii din Australia «PDW», care este specializata in productia de anvelope cu indicatori mari de viteza(sport). De asemenea productia australiana poate fi montata nu numai pe masinile sport scumpe, dar de asemenea si pe optiunile sedan de buget, Crossovere puternice, SUV-uri si chiar vehiculele delegatiilor. Principala sarcina a companiei a fost producerea unor anvelope de calitate superioara la un pret accesibil.

Pentru automobilistii care prefera o sofare in conditiile unor viteze mari, este important ca anvelopele sa indeplineasca cerintele cele mai sofisticate. Pneurile de vara Altenzo sunt fabricate utilizand cele mai noi tehnologii si echipamente de inalta calitate. Compozitia de cauciuc a fost dezvoltata tinand cont de necesitatea durabilitatii structurilor. Caracteristicile excelente de rulare si de cuplare ofera o sofare eficienta si o manevrabilitate fiabila a masinii. Cumpara cauciucuri cu garantie din partea producatorului in magazinul online Autoshina.md – cel mai bun magazin online de produse auto in Moldova.

Anvelope de vara Altenzo preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este costul anvelopelor de vara Altenzo?

Costul anvelopelor de vara Altenzo incepe cu MDL si atinge MDL pentru 1 anvelopa. Cand cumparati orice cauciuc pentru dvs. este la dispozitie livrare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi anvelope de vara Altenzo?

Daca doriti sa selectati corectcele mai bune cauciucuri de vara Altenzo pentru sezonul corect care sunt necesare automobilului dvs., utilizati functia de selectie de pe aceasta pagina. in campurile libere specificati dimensiunea necesara ( latimea, inaltimea, raza ) cauciucului si a producatorului . Astfel va deveni disponibil lista intrega de pneuri disponibile impreuna cu pretul. in magazinul nostru sunt in stoc numai anvelope originale de la furnizori faimosi mondial . Astfel orice achizitie facuta va va incanta o multime de timp .

❓ Cand se monteaza pe automobil cauciucurile de vara?

In RM nu este desemnat un termen exact de inlocuirie cauciucurile de iarna pentru sezonul de vara ... Noi sfatuim cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie zilnica devine mai mare +4 grade . La aceasta temperatura cauciucurile de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de anvelope de vara Altenzo?

in cazul dvs. doriti o alternativa pentru anvelopele de vara Altenzo, apoi sugeram sa priviti la alti producatori :
Sportiva
Fulda
Firelion