Anvelope de vara 325/25 R22

Magazinul specializat de anvelope si alte produse pentru masina Autoshina.md propune anvelope de vara 325/25 R22 la pret de la 0 lei.In continuare este propus repertoriul detaliat de anvelope pentru vara, din care aveti sansa de a cumpara anvelope pentru automobil potrivite.
Continental ContiSportContact 5 P 325/25 R22 110Y
Germania
Prețul se precizează de la consultant
La comanda

Anvelope de vara 325/25 R22 preturi ✔️

Produs preturi ✔️

Cauciuc pentru mijlocul de transport 325/25 R22

Selectionarea anvelоpelor auto si a jantelor pentru automobil - o misiune dificila chiar si pentru cei mai iscusiti automobilisti. Pentru a facilita pentru dvs. alegerea, noi va propunem sa atrageti atentia la o selectie formata de anvelope dupa parametri principali, care se recomanda pentru vehiculul dvs. auto. Anvelopele pentru automobil cu parametrii 325/25 R22 se refera la urmatoarele marci auto:

In online magazinul de cauciucuri Autoshina dvs. puteti sa examinati pozele, sa analizati costul si reputatia, sa analizati opinia cumparatorilor, pentru a selectiona cele mai calitative cauciucuri auto. Daca stati la dubii privind capacitatea de corectitudine a alegerii dvs. - utilizati ajutorul de la echipa noastra. Angajatii nostri in mod sigur va vor oferi ajutor si dumneavoastra veti putea sa alegeti de cel mai potrivit cauciuc pentru mijlocul dvs. de deplasare.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 325/25 R22

Nu corespund cauciucurile pentru masina de vara 325/25 R22? Aceasta se poate infaptui, intocmai in rezultat brandurile de masini si admit o oarecare discerpanta in parametri. Noi am colectat pentru dumneavoastra anvelope cu un diametru diferit.

325/25 R20 , 325/25 R21

Pneurile de vara nu trebuie sa fie utilizate la temperaturi cu semnul minus, dat fiind faptul ca anvelopele de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte, la care cauciucul auto se simte foarte bine si ramine moale, in perioada de iarna cauciucul devine tare si pierde caracteristicile sale.

Nu corespunde anotimpul?

Alegeti anvelope 325/25 R22 pentru iarna

Prin ce maniera de comandat cauciucuri pentru mijloc de transport pe site-ul web autoshina?

  • Alegeti din catalogul de cauciucuri cu parametrii 325/25 R22 cauciucurile pentru masina care vi se potrivesc;
  • Asigurati-va de disponibilitatea productiei care v-a interesat;
  • Introduceti informatia trebuincioasa la inregistrarea comenzii.

Avantajele achizitiei pneurilor in internet-magazinul nostru Autoshina.md

  • Livrarea gratuita a pneurilor auto in Chisinau si prin toata Moldova;
  • Posibilitatea de a apela la ajutorul vulcanizarii noastre mobile;
  • Optiune imensa de anvelope si accesorii pentru automobil cu garantie de la elaboratori si cu o garantie marita chiar de la internet magazin autoshina;
  • Reduceri regulate la serviciile de depozitare sezoniera a cauciucurilor pentru masina si vulcanizare mobila la inregistrarea comenzii pentru pneuri pentru masina si preturi extrem de mici.

Alegerea pneurilor — o sarcina extrem de anevoioasa. Daca la dumneavoastra au aparut complicatii la alegerea cauciucurilor pentru masina — apelati operatorii nostri. Online magazinul nostru efectueaza furnizarea anvelopelor auto in toate punctele populate din Republica Moldova. Toate detaliile despre preturi la livrare in diferite regiuni ale Republicii Moldova, este posibil de cointeresat, apelind luind legatura cu noi dupa numarul ?? +37360066000.

🤔 Unde pot cumpara anvelope de vara 325/25 R22 in Moldova?

E posibil a cumpara cauciucuri pentru vara 325/25 R22 in magazinul nostru. Oferim un sortiment mare de anvelope auto de vara 325/25 R22 la un pret mic in orasul Chisinau. Magazinul nostru efectueaza livrare gratuita in tot Chisinaul pentru orice anvelope.

❓ Cat costa cauciucurile de vara 325/25 R22 in Chisinau?

Pretul pentru anvelope de vara 325/25 R22 este de MDL lei.Sa va decideti cu alegerea va vor ajuta consultantii nostri, pentru a conacta operatorul scrieti in chatul site-ului nostru sau apelati la nr. 060 570 007.

🔥 Care sunt cele mai ieftine pneuri auto de vara 325/25 R22?