Anvelope de vara 215/55 R15

Online magazinul de cauciucuri Autoshina ofera oportunitatea de a alege anvelope de vara 215/55 R15 la pret de la 0 mdl.Mai in jos este prezentat catalogul integral de cauciucuri pentru vara, din care aveti posibilitatea de a alege cauciucuri auto necesare.
Bridgestone Potenza RE002 Adrenalin 215/55 R15 93W
Japonia
Prețul se precizează de la consultant
nu e pe stoc

Anvelope de vara 215/55 R15 preturi

Produs preturi

Pneuri pentru masina 215/55 R15

Cautarea anvelopelor auto si a jantelor - o misiune anevoioasa chiar si pentru automobilistii cu o experienta destul de avansata. Cu misiunea de a facilita selectia, noi va propunem sa faceti cunostinta cu o selectie formata de anvelope dupa parametri, care sunt in armonie ideala pentru autovehiculul dvs.. Anvelopele pentru automobil cu parametrii 215/55 R15 se fixeaza pe ulterioarele tipuri de mijloc de deplasare:

Kia Carens , Mercedes C-class (W202) , Opel Vectra C , Opel Meriva , Opel Vectra B

In online magazinul de anvelope Autoshina dvs. puteti sa vedeti fotografiile, sa analizati preturile si ratingul, sa examinati parerea cumparatorilor, pentru a selectiona cele mai calitative cauciucuri pentru automobil. Daca aveti indoieli referitor la dimensiunile pneurilor dvs. auto - utilizati ajutorul profesional de la noi. Operatorii nostri in mod cert va vor oferi ajutor si dumneavoastra veti putea sa comandati de cel mai exceptional cauciuc pentru mijlocul dvs. de transport.

De care diametru mai sunt inca cauciucrui de vara 215/55 R15

Nu corespund pneurile pentru masina de vara 215/55 R15? Aceasta se poate petrece, intocmai de aceea producatorii auto si prescriu citeva variante de valori de marime. Noi am ales pentru dumneavoastra anvelope cu un diametru diferit.

215/55 R12 , 215/55 R16 , 215/55 R16C , 215/55 R17 , 215/55 R18 , 215/55 R28

Nu trebuie categoric de utilizat cauciucurile de vara in perioada de iarna, deoarece pneurile de vara sunt facute pentru temperaturi inalte ale aerului, la care cauciucul auto se simte confortabil si ramine elastic, la temperaturi cu semnul minus cauciucul devine tare si pierde specificitatile sale.

Nu s-a potrivit anotimpul?

Atrageti atentia la anvelope 215/55 R15 pentru iarna

Prin ce maniera de achizitionat anvelope pentru masina pe site-ul web ?

  • Alegeti din enumerarea de anvelope auto cu dimensiunile 215/55 R15 anvelopele pentru automobil care aveti nevoie;
  • Verificati prezenta productiei care va intereseaza;
  • Completati informatia neaparata la inregistrarea produsului auto.

Principalele avantaje ale procurarii pneurilor in internet-magazinul nostru Autoshina

  • Livrarea gratuita a pneurilor prin toata Republica Moldova;
  • Posibilitatea de a monta anvelopele cu utilizarea vulcanizarii noastre mobile;
  • Selectie colosala de anvelope, jante si diferite accesorii auto cu garantie de la companiile producatoare si cu o garantie marita chiar de la online magazin de anvelope автошина.мд;
  • Reduceri la depozitarea sezoniera a anvelopelor auto si vulcanizare mobila la cumpararea anvelopelor pentru masina si preturi corespunzatoare.

Selectarea anvelopelor — o sarcina extrem de dificila. Daca la dumneavoastra s-au iscat greutati la selectia pneurilor — luati legatura cu specialistii nostri. Web magazinul nostru executa livrarea pneurilor in toate punctele populate din Republica Moldova. Toate detaliile despre preturi la livrare in felurite regiuni ale RM, este posibil de intrebat, apelind specialistii nostri dupa numarul de telefon ?? +37360066000.