Anvelope de vara 175/50 R16

Online magazinul de produse pentru masina Autoshina.md propune anvelope pentru vara 175/50 R16 de la 0 MDL.Mai departe este prezentat catalogul de cauciucuri pentru vara, din care aveti oportunitatea de a selectiona anvelope pentru masina potrivite.
Vredestein HI-Trac 175/50 R16 81H
Olanda
Prețul se precizează de la consultant
nu e pe stoc
Yokohama S.drive (AS01) 175/50 R16 77T
Japonia
Prețul se precizează de la consultant
nu e pe stoc
Yokohama A539 175/50 R16 77V
Japonia
Prețul se precizează de la consultant
nu e pe stoc

Anvelope de vara 175/50 R16 preturi

Produs preturi

Cauciucuri pentru masina 175/50 R16

Alegerea anvelоpelor auto si a jantelor pentru automobil - o misiune dificila chiar si pentru cei mai destoinici conducatori de masina. Cu obiectivul de a facilita pentru dvs. selectarea, noi va prezentam o selectie colectata de anvelope auto dupa parametri primordiali, care se recomanda pentru mijlocul dvs. de deplasare. Pneurile pentru masina cu caracteristicile 175/50 R16 se instaleaza pe ulterioarele modele de mijloc de transport:

Citroen Berlingo , Citroen C1 , Citroen C1 II (AB40) , Smart Fortwo II

In magazinul nostru Autoshina dvs. puteti sa examinati fotografiile, sa aflati preturile si evaluarea, sa examinati parerea cumparatorilor, cu scopul de a selecta cele mai calitative anvelope pentru automobilul dvs.. Daca aveti indoieli referitor la dimensiunile pneurilor dvs. auto - luati legatura cu echipa noastra. Operatorii nostri fara doar si poate vor veni in ajutor si dumneavoastra veti putea sa comandati de cel mai potrivit cauciuc pentru mijlocul dvs. de deplasare.

De care diametru mai sunt inca anvelope de vara 175/50 R16

Nu se potrivesc cauciucurile pentru automobil de vara 175/50 R16? Aceasta se poate infaptui, exact in rezultat producatorii de automobile si admit o oarecare discerpanta in dimensiuni. Noi am ales pentru dumneavoastra cauciucuri pentru masina cu un diametru diferit.

175/50 R13 , 175/50 R14 , 175/50 R15

Este interzis de exploatat cauciucurile pentru vara in perioada de iarna, dat fiind faptul ca pneurile de vara sunt preconizate pentru temperaturi inalte ale aerului, la care cauciucul auto se simte foarte bine si ramine elastic, la temperaturi sub zero cauciucul se intareste si pierde caracteristicile sale.

Nu s-a potrivit sezonul?

Selectati anvelope de iarna 175/50 R16

In ce mod de dobindit anvelope pentru masina pe website-ul magazinului AUTOSHINA.MD?

  • Alegeti din catalogul de cauciucuri pentru masina cu dimensiunea 175/50 R16 anvelopele auto care aveti nevoie;
  • Verificati prezenta productiei care v-a marcat interes;
  • Comunicati datele trebuincioase la inregistrarea produsului.

Principalele avantaje ale comenzii rotilor in internet-magazinul de anvelope Autoshina

  • Livrarea gratuita a pneurilor prin toata Republica Moldova;
  • Posibilitatea de a utiliza serviciile vulcanizarii noastre mobile;
  • Selectie imensa de anvelope si accesorii pentru automobil cu garantie de la elaboratori si cu o garantie marita chiar de la online magazin de produse auto autoshina;
  • Reduceri la depozitarea sezoniera a cauciucurilor pentru masina si servicii de vulcanizare mobila la comanda cauciucurilor si preturi corespunzatoare.

Selectia pneurilor pentru masina — o sarcina extrem de anevoioasa. In cazul in care la dumneavoastra au aparut dificultati la selectia pneurilor pentru autovehicul — apelati angajatii nostri. Online magazinul nostru executa furnizarea pneurilor pentru automobil in orice punct populat din RM. Mai detaliat despre cost la furnizare in felurite regiuni ale Republicii Moldova, este posibil de intrebat, apelind luind legatura cu noi dupa tel: ?? +373 600-660-00.