Anvelope de iarna Semperit

Anvelope de iarna Semperit

Din 2005 producatorul austriac Semperit a introdus un nou concept al productiei de anvelope care ofera caracteristici excelente de tractiune si aderenta, fiind combinate cu un design elegant si modern. Pana in prezent, cauciucuri de iarna Semperit sunt fabricate in fabrici din Austria, Republica Ceha, Germania si Franta. In 1985, Semperit a devenit membru al renumitului gigant mondial, producator de anvelope «Continental AG», impreuna cu alte branduri celebre, cum ar fi: «Barum», «Viking», «Matador», «Gislaved», «Uniroyal» si altele. Intreaga linie de productie a modelelor pentru anvelopele All-Season, de vara si de iarna Semperit este renumita pentru calitatea superioara a acesteia, confirmata de o multime de certificate internationale.

Anvelope de iarna Semperit, datorita compozitiei speciale, cu un continut sporit de siliciu, garanteaza o aderenta fiabila pe orice suprafete de zapada sau gheata, in timpul iernii. Acest rezultat este obtinut datorita faptului ca la un regim de temperatura scazuta, nu exista nici un proces de cristalizare a moleculelor compusului din cauciuc. Ca urmare, anvelopele raman rezistente la caldura si se mentin sigur si stabil pe sosea. Structura optima a benzii de rulare, cu un aranjament uniform de blocuri, permite pneurilor sa se curete aproape automat si sa asigure o miscare confortabila. Cumpara anvelope de iarna Semperit in Moldova la un pret accesibil in magazinul online Autoshina.md. Livrarea in toata tara, consultanta profesionala si produsele cu garantii din partea producatorului — sunt avantajele noastre de care puteti beneficia chiar astazi!

Anvelope de iarna Semperit preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Semperit Speed-Grip 2 1311 MDL
Semperit Speed-Grip 3 1511 MDL
Semperit Master-Grip 2 1857 MDL
Semperit Van-Grip 2 1868 MDL
Semperit Master-Grip 2 SUV 2151 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Semperit?

Costul pentru pneurile de iarna Semperit initiaza cu 986 MDL si atinge 4692 MDL pentru unitate.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In Republica Moldova nu exista data de incepere de inlocuire a pneurilor de vara cu cele de iarna. Conform codicele daca pe drum exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa reinnoiasca anvelopele de vara, in caz contrar va fi emisa o amenda.

❓ Cum sa alegi pneurile de iarna potrivite Semperit?

Pentru ca selectiona corect cele mai bune anvelope de iarna Semperit acordati atentia la filtrele/-lor de pe pagina aceasta . In fereastra de selectare gasiti necesarele dimensiuni ( raza, latimea, inaltimea ) a cauciucurilor si a producatorului. Acum se va afisa catalogul deplina de pneuri in stoc cu pretul. Toate articolele de pe site-ul autoshina sunt cu o garantie oficiala. In consecinta orice cauciuc selectat se va potrivi automobilului in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de iarna Semperit?

Daca cautati o inlocuire a pneurilor Semperit, apoi recomandam sa va uitati la urmatoarele marci
Unigrip
Rosava
Starmaxx