Anvelope de iarna 240/45 R17

Magazinul online Autoshina.md ofera cauciucuri pentru iarna 240/45 R17 cu pret de la 0 MDL. Mai jos puteti vedea catalogul deplin de cauciucuri, din care veti putea selecta cauciucul preferat.

Anvelope pentru automobil pentru iarna 240/45 R17

Anvelopele auto cu caracteristicile 240/45 R17 ce se atribuie la modelele de automobile aratate mai jos:

In magazinul nostru puteti vedea fotografiile, vedea costul, afla evaluarea, vedea parerile soferilor, ca saalegeti cele mai bune anvelope auto corespunzatoare marcii dv..

Ce diametru pentru anvelope de iarna cu parametrii 240/45 R17 sunt?

Nu s-au potrivit pneurile pentru masina de iarna cu marimile 240/45 R17? Am selectat pentru dv. cauciucuri cu alt diametru:

Anvelopele de iarna nu se recomanda sa fie exploatate vara, din cauza ca anvelopele pentru iarna sunt destinate pentru temperaturi joase, in care cauciucurile pentru automobil se descurca bine si raman moi, la temperaturi pozitive cauciucurile devin prea moi si din aceasta cauza rezistibilitatea anvelopelor foarte mult degradeaza. Totodata cauciucurile de iarna vara mult maresc distanta de franare a automobilului.

Nu vi s-a potrivit anvelopele dupa sezon? Alegeti anvelope de vara.

Cum pot sa comand jante pentru automobil pe web site-ul magazinului AUTOSHINA.MD?

  • Gasiti in Alegeti din catalogul de pneuri pentru masini cu dimensiunile 240/45 R17 solicitate anvelopelor pentru modelul dv. de automobil;
  • Convingeti-va de disponibilitatea in stoc a articolului dorit;
  • Trimiteti mesaj cu datele de care este nevoie la achitarea marfei.

Selectionarea cauciucurilor pentru masina – este destul de complicata sarcina. In cazul in care dv. v-au aparut probleme in alegerea cauciucurilor – contactati managerii nostri la numarul 060066000

Echipa noastra Magazinul nostru web practica descarcarea anvelopelor auto in fiecare localitate RM. Mai amanuntit despre preturile latrimitere in diverse localitati a Moldovei, puteti afla, contactand managerii nostri la numarul 060066000.