cumpara anvelopele ATF

Anvelopele Agromaster sunt anvelope agricole specializate, concepute pentru a oferi performanțe și durabilitate optime în condiții dure de funcționare. Iată principalele caracteristici ale acestor anvelope:

 Banda de rulare: Modelul adânc și agresiv al benzii de rulare oferă o tracțiune excelentă pe o varietate de condiții de sol, inclusiv pe suprafețe umede și noroioase. Acest lucru promovează o mișcare mai bună și reduce alunecarea echipamentului.

 Materiale: Fabricat din compuși de cauciuc de înaltă calitate, care sunt foarte durabili și rezistenti la perforații și tăieturi. Acest lucru garantează o durată lungă de viață a anvelopei chiar și în condiții de utilizare intensivă.

 Pereți laterali întăriți: Oferă protecție suplimentară împotriva deteriorării și crește capacitatea de încărcare, ceea ce este deosebit de important pentru echipamentele agricole care funcționează adesea sub sarcini grele.

 Stabilitate și confort: Anvelopele sunt proiectate pentru a oferi stabilitate sporită și confort de rulare, ceea ce este important pentru siguranță și performanță.

 Versatilitate: Potrivit pentru diferite tipuri de utilaje agricole, inclusiv tractoare, combine și alte mașini. Anvelopele sunt proiectate ținând cont de specificul muncii din sectorul agricol și oferă tracțiune și manevrabilitate fiabile.

 Economic: Rezistența optimizată la rulare reduce consumul de combustibil și crește productivitatea mașinii.

Anvelopele Agromaster sunt o alegere excelentă pentru fermierii care au nevoie de anvelope fiabile, durabile și de înaltă performanță pentru echipamentele lor.

ATF preturi ✔️

Produs preturi ✔️
ATF Notched Rib 1852 MDL
ATF Im-1 1890 MDL
ATF R 1 1990 MDL
ATF AW Imp 2075 MDL
ATF F2 3-Rib 2290 MDL