Anvelope de vara Gislaved

Anvelope de vara Gislaved

Compania suedeza «Gislaved» a fost fondata in 1893 si a inceput sa lucreze cu productia de roti pentru biciclete. In 1927, faimosul constructor auto «Volvo» a anuntat oficial tranzitia la echipamentele de baza ale autoturismelor utilizand exclusiv anvelopele de marca «Gislaved». Productia a inceput sa creasca, linia de cauciuc auto a fost extinsa. In 1967, a inceput productia de anvelope radiale cu un cablu integrat de otel. In prezent, compania suedeza Gislaved este o filiala a gigantului german «Continental AG». Cauciuc «Gislaved» este o alternativa in ceea ce priveste costurile, fara a fi inferioare brandurilor de calitate premium in ceea ce priveste calitatea.

Cauciucuri de vara Gislaved sunt caracterizate de o rezistenta ridicata la acvaplanare, proprietati excelente de franare si o mobilitate avantajoasa in conditii de siguranta in timpul precipitatiilor. Compania utilizeaza cauciuc rezistent la caldura, fiind durabil si care asigura o aderenta fiabila pe suprafetele rutiere fierbinti. Compozitia amestecului de cauciuc permite modelelor sa nu se topeasca sau sa crape. Avantajele anvelopelor suedeze includ un zgomot redus, rezistenta la uzura si durabilitate. Cumpara anvelope Gislaved in Moldova cu livrare in toata tara la preturi accesibile in magazinul online Autoshina.md.

Anvelope de vara Gislaved preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Gislaved Urban*Speed 725 MDL
Gislaved Ultra Speed 979 MDL
Gislaved ULTRA SPEED 2 1071 MDL
Gislaved Com*Speed 1160 MDL

❓ Care este pretul anvelopelor de vara Gislaved?

Pretul anvelopelor de vara Gislaved incepe cu 725 MDL si ajunge pana la 2600 MDL pentru 1 bucata. Cand achizitionati orice pneu pentru dvs. oferim livrare gratuita in toata RM.

❓ Cum sa alegi pneuri de vara Gislaved?

Ca sa selectionati binecele mai bune pneuri de vara Gislaved de dimensiunea corect care corespund masinii dvs., gasiti functia de selectie de pe pagina curenta. in filtru selectati dimensiunea corecta ( raza, inaltimea, latimea ) pneului si a marcii. Astfel va aparea catalogul totala de pneuri in stoc impreuna cu costul . in magazinul nostru sunt de vanzare numai anvelope originale de la furnizori calificati . Prin urmare orice alegere facuta va va servi multi ani.

❓ Cand se schimba anvelopele pe cele de vara?

In RM nu exista o data exacta de a substitui anvelopele cu cele de vara pentru sezonul de vara ... Noi recomandam sa schimbati anvelopele cu anvelopele de vara imediat ce temperatura medie zilnica va creste peste +4 grade Celsius . Cand se ajunge peste aceste valori de temperatura anvelopele de vara isi dezvaluie proprietatile in mod excelent.

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de vara Gislaved?

in caz ca dvs. doriti o alternativa pentru anvelopele de vara Gislaved, atunci sugeram sa acordati atentie producatori alternativi :
Platin
Altaire
Hilo