Anvelope de iarna Goodride

Cumpără anvelope de iarnă Goodride cu livrare rapidă în Chișinău și Moldova. Gama vastă de anvelope Goodride asigură siguranța și confortul pe drumurile înghețate. Autoshina.md oferă prețuri competitive și servicii de livrare eficientă direct la ușa ta. Alege calitatea și siguranța pe timp de iarnă cu Goodride!

Anvelope de iarna Goodride

Anvelopa marca «Goodride» a aparut pe piata in 1958. Compania chineza «Hangzhou Zhongce Rubber Co. Ltd», care detine facilitati de productie mari, produce o gama larga de pneuri diverse pentru camioane si autoturisme, vehicule speciale, biciclete, motociclete si o varietate de produse din cauciuc in diverse scopuri. 2000 de modele, de inalta calitate, sub marca Goodride sunt cunoscute in prezent. Certificatele internationale de calitate permit exportul produselor catre tarile din Europa, Asia, America de Sud si Australia. Imbunatatirea continua a productiei si aplicarea echipamentelor avansate sunt regulile de aur pentru producatorul chinez «Hangzhou Zhongce Rubber» pentru a satisface cerintele soferilor, atat pe piata interna din China, cat si din strainatate.

Cauciucuri de iarna Goodride are o banda de rulare cu sectiuni asimetrice, fiind formata pe alocuri din santuri zigzag. Acest design ofera caracteristici excelente de aderenta si de rulare pe drumurile cu zapada/gheata. Proprietatile bune de franare, riscul minim de alunecare sunt posibile datorita «dintilor» amplasati transversal, ceea ce permite, de asemenea, obtinerea unui nivel mai scazut de zgomot. Mobilitatea or capacitatea usoara de manevrare sunt un alt avantaj esential al brandului chinez. Compozitia speciala a compusului din cauciuc permite pneurilor Goodride sa ramana rezistente si elastice in conditiile unor temperaturi negative critice. Nu ezita! Cumpara anvelope de iarna Goodride in Moldova la un pret accesibil in magazinul online Autoshina.md cu livrare rapida in toata tara!

Anvelope de iarna Goodride preturi ✔️

Produs preturi ✔️
Goodride SW 608 528 MDL
Goodride SW 606 795 MDL
Goodride SW 618 913 MDL
Goodride SW602 1201 MDL
Goodride SW 612 1274 MDL

❓ Care este costul anvelopelor de iarna Goodride?

Costul pentru pneurile de iarna Goodride se ia in considerare cu 422 MDL si atinge 1918 MDL pentru unitate.

❓ Cand se inlocuiesc anvelopele cu cele de iarna?

In RM nu exista termeni clari de schimbare a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit reglementarile daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi sunt obligati sa reinnoiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Goodride?

Pentru ca selecta cu succes cele mai potrivite cauciucuri de iarna Goodride cautati filtrele/-lor de pe pagina principala . In fereastra de filtrare selectati adecvatele dimensiuni ( latimea, inaltimea, raza ) a anvelopelor si a producatorului. Dupa aceea va deveni disponibila indexul completa de anvelope disponibile cu pretul. Toate anvelopele de pe site au o garantie oficiala. Conform acesteia orice articol cumparat se va potrivi masinii in mod perfect

❓ Ce sa alegi in loc de cauciucuri de iarna Goodride?

in cazul in care vreti o alternativa a pneurilor Goodride, in acest caz recomandam sa analizati
Avon
Fortune
Doublestar