Anvelope de iarna Effiplus

Anvelope de iarna Effiplus

Tanara companie chineza «Techking Tyre Limited» produce anvelope sub marca «Effplus» din 2005. Principalele instalatii de productie sunt situate in China iar echipamentele tehnologice sunt importate din Japonia, Statele Unite si din alte tari din Europa de Vest. De asemenea, materiile prime de inalta calitate, sunt importate din Malaezia si Thailanda - toate acestea permit companiei «Techking Tyre Limited» sa produca anvelope de inalta calitate. La ora actuala anvelopele auto «Effplus» sunt exportate in peste 55 de tari, inclusiv SUA, Canada si tarile Europene. In ciuda faptului ca sunt produse in China, anvelopele Effiplus sunt de inalta calitate. Acest lucru este confirmat de diverse certificate care atesta conformitatea produselor Effplus cu standardele internationale de calitate si siguranta.

Gama de produse include anvelope de iarna «Effiplus» pentru autoturisme, camionete si transport comercial de gabarit mare. Pneurile de iarna «Effiplus» au tractiune buna si o performanta excelenta de rulare. Buna stabilitate si mobilitatea masinii in timpul deplasarii pe terenuri acoperite cu zapada si gheata, franarea rapida, zgomotul redus — sunt principalele avantaje ale cauciucurilor «Effiplus». Aceste caracteristici sunt furnizate prin utilizarea unui cauciuc natural, special conceput, format in crestaturi zig-zag pe banda de rulare. Nu mai sta pe ganduri! Cumpara anvelope de iarna Effiplus la preturi accesibile in magazinul online autoshina.md – cel mai bun magazin online de produse calitative pentru automobilul tau.

Anvelope de iarna Effiplus preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul anvelopelor de iarna Effiplus?

Pretul pneurilor de iarna Effiplus incepe de la MDL si anunge la MDL pentru unitate.

❓ Cand se schimba pneurile pentru iarna?

In Republica Moldova nu sunt data de incepere de inlocuire a anvelopelor de vara cu cele de iarna. Potrivit codicele daca pe asfalt exista zapada sau gheata, atunci soferi trebuie sa inlocuiasca cauciucurile de vara, in caz contrar va fi aplicata o amenda.

❓ Cum sa alegi anvelopele de iarna Effiplus?

Pentru a selecta optim cele mai potrivite anvelope de iarna Effiplus acordati atentia la filtrele/-lor de pe pagina actuala . In fereastra de cautare specificati necesarele dimensiuni ( inaltimea, raza, latimea ) a pneurilor si a producatorului. Acum va fi afisat lista completa de anvelope disponibile cu costul. Toate produsele din magazinul autoshina.md sunt cu o garantie oficiala. In consecinta orice pneu cumparat se va potrivi autovehiculului dvs. in mod perfect

❓ Ce sa cumperi in afara de anvelope de iarna Effiplus?

in cazul ca cautati o alternativa a anvelopelor Effiplus, atunci recomandam sa va uitati la alte marci
Platin
LANDSAIL
West Lake