Anvelope de iarna Barum

Un set de anvelope de iarna Barum sunt o alegere excelenta pentru iernile instabile din Moldova. Si pe site-ul web Autoshina pot fi achizitionate la un pret destul de accesibil. Datorita serviciului unic, de livrare la Chisinau si in intreaga Moldova, precum si a caracteristicilor detaliate ale marfurilor, nu va fi dificil sa cumparati cauciucuri de Iarna barum intr-un timp scurt si la pret bun. Principalul lucru este sa va decideti asupra modelului dorit care sa coincida cu specificatiile masinii dvs. Ulterior realizati comanda online cu doar citeva click-uri si doar asteptati livrarea. In caz daca aveti intrebari particulare, sunati managerii nostri. Acesta vor oferi o consultatie profesionala si va vor directiona pentru ca sa gasiti varianta optima. Cautati anvelope-Iarna? Barum – este o solutie inteligenta.

Barum Polaris 5
Cehia
от 620 MDL
Barum SnoVanis 2
Franța
от 1 514 MDL
Barum Quartaris 5
Cehia
от 721 MDL
Barum Brillantis 2
Cehia
от 721 MDL

Beneficiile marcii Barum

Trebuie remarcat faptul ca anvelopele de tip Barum reprezinta o sinteza de succes a unor caracteristici precum universalitatea, rezistenta si pretul accesibil. Anvelopele de iarna Barum ofera un kilometraj impresionant de mare si indici excelenti pentru manevrabilitate, frinare si rezistenta. Daca doriti sa aveti incredere totala in anvelope iarna, Barum este o alegere perfecta. Mai ales in magazinul nostru online le puteti cumpara foarte ieftin si beneficiati de livrare in Chisinau si alte localitati in Moldova.

Ce este totusi intratat de remarcabil in legatura cu acest brand? Barum produce produse din cauciuc pentru masinile din cele mai moderne fabrici europene, sub patronajul grupului solid Continental Group. Anvelopele Barum, sunt una din cele mai populare obtiuni pentru producatorii din Europa Centrala. Nu e de mirare motto-ul companiei este:"Anvelope excelente, oferte excelente."

Firma ceha a fost infiintata in 1948 si activeaza pana in prezent. Aceasta se bucura de incredere si din partea soferilor europeni cit si din intreaga lume. Anvelopele Barum - aderenta buna, siguranta, durabilitate si calitate! Cumpara acum de la Autoshina, anvelopele de iarna Barum si bucurate de beneficiile de mai sus - plus serviciu de livrare rapid in Moldova.