Anvelope Effiplus all season

Cauciucurile All-Season Effiplus, ca si alte modele de cauciucuri, se include in linia de productie producatorului Techking Tyre Limited. Fabricarea pneurilor are loc prin intermediul celor mai recente dispozitive de productie. In cele din urma, sunt fabricate pneuri care corespund cu toate standardele europene de calitate. Brandul Effiplus din China a fost creata in 2005 si in zilele noastre, comercializeaza propriile produse in peste 55 de tari, inclusiv SUA, Canada si tarile Europene. Strategia eficienta de planficare a sistemului de fabricare, precum si analiza minutioasa a particularitatilor pietei au permis brandului din China sa devina unul dintre liderii din industrie.

Pneurile All-Season de la brandul Effiplus se caracterizeza prin proprietati fiabile de aderenta pe suprafete de drum uscat si umed. Adaosul auxiliar de siliciu in structura chimica a cauciucului, profilul tehnologic al benzii de rulare, precum si canelurile tehnologice proeminente - sunt cele mai esentiale avantaje datorita carora anvelopele Effiplus obtin cele mai eficiente insusiri de exploatare. Asortimentul de pneuri All-Season ale marcii din"$страна производителя" intruneste diferite modele pentru a fi exploatate in orice conditii de vreme pe automobile simple, masini de transport, cit si pe SUV-uri. Va oferim posibilitatea de a comanda anvelope Effiplus All-Season in Chisinau in magazinul nostru online autoshina.md, la cost ieftin, cu livrare direct la domiciliul in orice regiune a Moldovei.

Anvelope Effiplus all season preturi ✔️

Produs preturi ✔️

❓ Care este pretul anvelopelor pentru toate anotimpurile Effiplus?

Costul anvelopelor pentru toate anotimpurile Effiplus initiaza cu MDL si atinge MDL pentru unitate.

❓ Care este folosul cauciucului all-season Effiplus?

Beneficiile cele mai mportante a pneurilor pentru toate anotimpurile sunt:
multifunctionalitate.
Anvelopele pentru toate anotimpurile se potrivesc pentru mai variate spectre de clima comparativ cu cauciucurile de iarna .
Comoditate.
Datorita compozitiei si proprietatilor sale pneurile 4 anotimpuri ofera indice de zgomot suficient de scazut . In plus anvelopele 4 anotimpuri sunt mult mai moi decat cauciucurile de vara .

❓ Cum sa alegi pneurile pentru toate anotimpurile Effiplus?

Pentru a alegeti in mod optim cele mai bune cauciucuri pentru toate anotimpurile Effiplus cu raza corect/-a care se potrivesc pentru marca masinii dvs., utilizati functia de selectare pe pagina actuala . in fereastra filtrului selectati dimensiunile(latime, inaltime si raza ) potrivite cauciuc si marca. Mai departe va deveni disponibil catalogul total de cauciucuri disponibile cu pretul . Pe site-ul autoshina sunt de vanzare anvelope originale de la marci vestiti . Prin urmare orice alegere se va mentine in exploatare pe mai multe sezoane .