Anvelope pentru Peugeot

Nexen Classe Premiere CP661 175/70 R13 82T
Coreea
734 MDL
+
-
In coș
Nexen N-Blue HD Plus 185/60 R14 82H
Coreea
Prețul se precizează de la consultant
+
-
In coș
Nexen N-Blue HD Plus 185/65 R14 86H
Coreea
870 MDL
+
-
In coș
Nexen N-Blue HD 185/65 R15 88H
Coreea
986 MDL
+
-
In coș
Continental VikingContact 7 245/40 R18 97T
Germania
4 470 MDL
+
-
In coș
Anvelope pe Peugeot
Diametrul anvelopelor de la R13 până la R19 ca și la Kia Cerato
Lățime de la 155 până la 245 ca la Daewoo Nubira
Profil de la 35 până la 75 ca și la Audi A5 (9T)
Dimensiunea minimă a anvelopei: 175/70 R13 și dimensiunea maximă a pneului: 235/50 R19 ca și la Porsche Boxster III (981)

Selectia de pneuri pentru Peugeot

In cazul in care va doriti sa cumparati cu livrare cauciucuri auto trebuie neaprat sa cunoasteti marca, anul de productie si puterea motorului autotursimului dvs., pentru ca de astfel de parametri depinde structura de frinare a vehiculului dvs. Alegeti marca Peugeot in cadrul listei si va vor fi puse la dispozitie o multitudine de pneuri auto compatibile cu Peugeot.

Alegeti cu grija fiindca pneurile de vara si pneurile auto pentru iarna pentru autoturismul Peugeot presupun diferite dimensiuni. Operatorii magazinului online de pneuri auto in Chisinau Autoshina.md sunt mereu gata sa va ofere consiliere in procesul de alegere a pneurilor auto corespunzatoare pentru vehicululul dvs si sa va aduca la cunostinta toata informatia de baza referitor la un anumit model. Astfel, va fi mai usor sa determinati anume care anvelope auto merita cumparate pentru Peugeot. Comenzile de pneuri auto executate pina la ora douasprezece pot fi ridicate chiar in ziua efectuarii comenzii. Comenzile online efectuate dupa amiaza sunt livrate in ziua urmatoare. Livrarea a pneurilor auto pentru Peugeot in raza orasului Chisinau se executa in mod gratuit in cazul in care valoarea comenzii depaseste suma de o mie de lei. In cazul in care pretul sumara a comenzii online se dovedeste a fi mai mica de 1000 de Lei costul pentru serviciile de livrare la domiciliu va constitui 50 de lei.

Proprietarilor de masini Peugeot le este recomandat sa atraga atentia la pneurile auto de la marcile Roadstone si Hankook.

Motive ca sa procurati pneuri auto pentru Peugeot in Chisinau, Moldova in magazinul online de pneuri «Autoshina»?

Politica de cost in compania nostra este fundamentata pe principiul comandarii unor produse de calitate in circumstantele unor valori de pret accesibile pentru orice automobilist. Scaderea preturilor la anvelope auto se efectueaza datorita urmatorilor factori favorabili:

  • micsorarea anumitor costuri suplimentare datorita esentei de organizare eficienta a magazinului onlin autoshina.md;
  • lipsa cheltuielilor pentru arendare a spatiilor comerciale;
  • livrarea directa a pneurilor de la deallerii oficiali a producatorilor, fara participarea altor intermediari;
  • comandind en-gross primim reduceri substantiale de cost