Vizualizate
Cumpara anvelope in Chisinau cu livrare
Magazin online
9:00 - 19:30 (L-V)
Vulcanizare Mobila
24/7
Адрес шинного центра:
Magazin online cauciucuri auto. Adresa Moldova, Chisinau, Meșterul Manole 2/3
 1. Pagina principală /
 2. Anvelopele /
 3. Anvelope de iarnă /
 4. Petlas /
 5. Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H
20% reducere la vulcanizare
Garanție extinsă
20% la păstrare sezonieră
Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H
VULCANIZARE
MOBILA
Serviciile noastre de vulcanizare mobilă vă sunt disponibile în orice loc și la orice oră - fără cozi
DEPOZITAREA ROȚILOR
Pentru doar 600 lei/7 luni puteți păstra în siguranță jantele dvs. într-un depozit special echipat
Livrare și plata
Livrăm produsele în decurs de 2-3 ore, care puteți achita prin orice modalitate confortabilă pentru dvs.
Garanția
Garanția de la producător este valabilă o perioadă de 18 luni entru toate anvelopele prezentate în gama noastră
Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H e deosebeste inclusiv, printr-o amplasare diversa a acestor elemente. Marea majoritate a acestor elemente au o forma inclinata care permite o distanta de franre minima pe orice traseu de gheata. De asemenea, coeziunea inteligenta a unor astfel de componente, imbunatateste considerabil mobilitatea automobilului si in acelasi timp, indeparteaza rapid umeazeala de pe fisia de contact cu traseul. Principala realizare a acestei solutii ingineresti a fost garantarea securitatii in conditiile unor caracteristici eficiente de mobilitate pe orice drum in timpul sezonului rece.

Particularitatile cele mai importante ale cauciucurilor Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H
 • anvelopele au fost proiectate in mod special pentru tarile din regiunea est-europeana;
 • aderenta buna cu traseul este garantata prin o cantitate mai mare de canele adincite;
 • stabilitatea fiabila a automobilului in timpul circulatiei si nivelul diminuat de zgomot sunt obtinute prin intermediul utilizarii unui compus chimic de cauciuc prelucrat termic.
 • Aderenta excelenta la manevrele de cotire si distanta de frinare avantajoasa sunt garantate prin largirea a suprafetei de contact cu suprafata drumului;
 • aproape trei mii de canale tridimensionale imbunatatesc considerabil insusirile de adeziune a vehiculului pe traseele lunecoase;
 • structura patrata canalelor imbunatatesc viteza de rotire a anvelopelor, iar astfel se reduce consumul de carburant.
 • Descrierea cauciucurilor de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H

  Anvelopele Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H au fost livrate pe piata in acest an de catre producator. Modelul prezentat de catre producator se afirma ca o alegere universala pentru garantarea unei securitati maxime, in timul iernii, pe carosabilele de zapada specifice tarilor est-europene. Pentru ca e un produs nou pe piata, pneul in cauza presupune o individualitate specifica si intruneste o experienta vasta a producatorului de anvelope.

  Profilul cu un numar mai mare a canelurilor

  In comparatie cu cu alte anvelope fara crampoane, cauciucurile de iarna prezentate pe aceasta pagina, contin o structura a profilului benzii de rulare cu un design simetric. De altfel, o alta particularitate a tipului Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H se manifesta prin numarul dublat a benzilor aderente situate pe suprafata centrala a pneurilor. Datorita acestui fapt Anvelopele auto de iarna ofera caracteristiciexcelente pe carosabile inzapezite si pe portiunile de gheata.

  Citeva mii de caneluri 3D.

  La proiectarea pneurilor Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H, s-au utilizat tehnologiiimbunatatite care au fost eficiente pe vechile modele de cauciucuri de iarna. Una din aceste tehnologii este implementarea canelurilor reliefate pe suprafata pneurilor. Marirea volumului de caneluri nu a afectat insusirile esentiale iar astfel s-a redus rezistenta transversala a pneurilor pe drumuri de zapada.

  O eliminare eficienta a zapezii de pe suprafata de contact a cauciucurilor.

  Din cauza benzii de rulare cu un numar mai mare de lamele reliefate, in cauciucurile de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H, s-au reusit performante dublate de eliminare a apei. In afara de un numar majorat de lamele incluse in sistemul de evacuare a umiditatii, Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H se manifesta si printr-o amplasare diferita a acestor elemente. Majoritatea acestor componente au o structura oblica care asigura o franare optima pe orice drum foarte lunecos. De asemenea, combinarea tehnica a unor astfel de elemente, mareste apreciabil aderenta unitatii de transport si concomitent, evacueaza momentan apa de pe suprafata de contact cu carosabilul. Cel mai esential rezultat a acestei solutii tehnice a fost obtinerea sigurantei in conditiile unor performante excelente de mobilitate pe orice carosabil in timpul iernii.

  Caracteristicile cele mai remarcabile ale cauciucurilor de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H
  • pneurile de iarna au fost create anume pentru tarile CSI;
  • aderenta eficienta cu suprafata carosabilului este obtinuta prin o cantitate mai mare de benzi de rulare tridimensionale;
  • stabilitatea eficienta a automobilului in timpul conducerii si nivelul scazut de zgomot sunt garantate datorita aplicarii unui compus chimic de cauciuc actualizat.
  • Aderenta buna la efectuarea manevrelor de cotire si frinarea imbunatatita sunt oferite prin marirea laterala a portiunii de contact cu suprafata carosabilului;
  • numarul mare de benzi reliefate sporesc considerabil de mult parametrii de adeziune a unitatii de transport pe suprafatele lunecoase;
  • configurarea rombica benzilor maresc viteza de rotire a pneurilor de iarna, iar astfel se diminueaza consumul de combustibil.
  • Parametrii anvelopelor auto de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H

   Anvelopele auto de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H au fost prestate pe piata din Republica Moldova relativ recent de catre furnizor. Tipul propus de catre companie se pozitioneaza ca o varianta universala pentru oferirea unei sigurante maxime, in timpul sezonului rece, pe drumurile de zapada de pe continentul european. In conditiile in care este o noutate pe piata, cauciucul in cauza contine o individualitate specifica si intruneste experienta vasta a producatorului de pneuri.

   Structura profilului cu un numar optimizat a lamelelor

   In comparare cu alte tipuri de cauciucuri fara crampoane, cauciucurile de iarna prezentate pe aceasta pagina, presupun un profil a benzii de rulare cu un design simetric. De asemenea, o alta caracteristica a modelului Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H este numarul mare a lamelelor care se afla pe portiunea din centru a cauciucurilor. Datorita acestei structuri Pneurile auto de iarna demonstreaza performanteexcelente pe trasee de zapada si pe gheata.

   Un numar mare de caneluri deschise.

   La producerea cauciucurilor de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H, s-au aplicat inovatiiactualizate care s-au recomandat pozitiv pe vechile tipuri de pneuri pentru sezonul rece. O tehnologie importanta o constituie implementarea liniilor voluminoase pe suprafata anvelopelor. Cresterea volumului de benzi nu a prejudiciat proprietatile de baza iar astfel s-a limitat rezistenta mecanica a pneurilor pe carosabile de zapada.

   O diminuare exceptionala a zapezii de pe suprafata de contact a anvelopelor.

   Datorita profilului benzii de rulare cu o cantitate mai mare de caneluri 3D, in anvelopele Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H, au fost obtinute caracteristici dublate de evacuare a umiditatii. Pe linga o cantitate mare de benzi incluse in sistemul de evacuare a apei, Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H se deosebeste inclusiv, printr-o amplasare neobisnuita a acestor componente. Marea majoritate a acestor elemente au o forma inclinata care ofera o distanta de franre eficienta pe orice traseu foarte lunecos. De asemenea, combinarea inteligenta a acestor componente, amplifica considerabil mobilitatea unitatii de transport si in acelasi timp, curata foarte repede umeazeala de pe portiunea de legatura cu drumul. Cel mai important rezultat a acestei solutii ingineresti a fost asigurarea securitatii in circumstantele unor proprietati eficiente de manevrare pe orice drum in timpul sezonului rece.

   Proprietatile cele mai esentiale ale pneurilor de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H
   • cauciucurile au fost produse exclusiv pentru statele din regiunea est-europeana;
   • adeziunea excelenta cu suprafata traseului este garantata prin un numar mai mare de canele iesite in relief;
   • stabilitatea eficienta a vehiculului in timpul circulatiei si nivelul minimal de zgomot sunt asigurate datorita utilizarii unui compus chimic de cauciuc imbunatatit.
   • Adeziunea fiabila la virari si distanta de frinare avantajoasa sunt oferite prin marirea laterala a fisiei de contact cu suprafata drumului;
   • aproape doua mii de lamele iesite in relief maresc substabtial proprietatile de aderenta a unitatii de transport pe carosabilele de gheata;
   • structura patrata canalelor sporesc velocitatea de rulare a pneurilor, iar astfel se reduce consumul de carburant.
   • Parametrii anvelopelor de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H

    Pneurile de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H au fost demonstrate pe piata cu un an in urma de catre furnizor. Modelul prezentat de catre producator se prezinta ca o optiune unica pentru garantarea unei securitati maximale, in timpul sezonului rece, pe carosabilele de zapada din regiunea est-europeana. In conditiile in care este o noutate in industire, anvelopa in cauza presupune o constructie particulara si inglobeaza o experienta vasta a producatorului.

    Structura profilului cu un numar dublat a benzilor aderente

    In comparare cu alte cauciucuri, anvelopele de iarna propuse in magazinul nostru online, presupun un profil a benzii de rulare cu un design imbunatatit. De altfel, o alta particularitate a modelului Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H se manifesta prin numarul triplat a benzilor aderente care sunt situate pe portiunea centrala a anvelopelor. Datorita acestei constructii Pneurile manifesta caracteristicifiabile pe carosabile de zapada si pe portiunile de gheata.

    Peste trei mii de benzi iesite in relief.

    La producerea anvelopelor Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H, au fost utilizate tehnologiiactualizate care s-au dovedit a fi eficiente pe vechile tipuri de cauciucuri de iarna. O inovatie considerabila este utilizarea liniilor 3D pe suprafata cauciucurilor. Majorarea cantitatii de caneluri nu a afectat caracteristicile de baza iar prin aceasta modalitate s-a diminuat rezistenta transversala a anvelopelor pe drumuri inzapezite.

    O eliminare imbunatatita a zapezii de pe fisia de contact a pneurilor.

    Datorita profilului benzii de rulare cu un numar mai mare de caneluri reliefate, in anvelopele auto de iarna Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H, s-au reusit performante imbunatatite de respingere a apei. Pe linga un numar majorat de lamele incluse in sistemul de evacuare a apei, Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H se manifesta inclusiv, printr-o amplasare diversa a acestor elemente. Majoritatea acestor componente au o configuratie inclinata care garanteaza o franare minimalizata pe orice carosabil de gheata. De asemenea, imbinarea tehnica a acestor structuri, mareste apreciabil mobilitatea automobilului si in acelasi timp, evacueaza rapid apa de pe fisia de contact cu traseul. Cea mai esentiala realizare a acestei solutii tehnice a fost garantarea sigurantei in circumstantele unor performante excelente de manevrare pe orice traseu in timpul iernii.

    Insusirile esentiale ale pneurilor Petlas Snowmaster W651 205/60 R15 91H
    • pneurile au fost elaborate in mod esential pentru tarile europei de est;
    • adeziunea buna cu suprafata drumului este asigurata prin un numar mai mare de benzi de rulare 3D;
    • stabilitatea excelenta a automobilului in timpul conducerii si nivelul minim de zgomot sunt garantate prin aplicarea unui compus chimic de cauciuc actualizat.
    • Aderenta fiabila la manevrele de cotire si distanta de frinare avantajoasa sunt garantate prin majorarea laterala a zonei de contact cu suprafata carosabilului;
    • cantitatea imensa de canale 3D imbunatatesc considerabil parametrii de adeziune a vehiculului pe suprafatele de gheata;
    • configurarea rombica lamelelor maresc velocitatea de rotire a cauciucurilor, iar astfel se diminueaza consumul de combustibil.
Cod produs:AT-190682
995 MDL
* Preț pentru o unitate
Selectați cantitatea
4
ADAUGĂ ÎN COȘ
Cumpără cu un singur Click
În credit ~ 104
Cumpără în credit
Lasă o nouă recenzie
Câmpuri marcate cu , sunt obligatorii
Autor
Kilometraj la momentul recenziei
Marca automobilului
Modelul
Textul
Caracteristici suplimentare:
Conducerea pe drum uscat
rating rating rating rating rating
Gestionarea în zăpadă:
rating rating rating rating rating
Performanță de frânare:
rating rating rating rating rating
Rezistență la uzură:
rating rating rating rating rating
Rezistența la acvaplanare:
rating rating rating rating rating
Conducere umedă:
rating rating rating rating rating
Justificare pentru preț:
rating rating rating rating rating
Confort de conducere:
rating rating rating rating rating
Calitate de fabricație:
rating rating rating rating rating
Conducerea pe gheață:
rating rating rating rating rating
Termen Stabilitate:
rating rating rating rating rating
liniște în mișcare:
rating rating rating rating rating
Caracteristici de viteză:
rating rating rating rating rating
Postează
Produse similare

Aceste anvelope au cumpărat
5 ori în ultimele 30 de zile