Jante pentru automobilejante Sparco

«Sparco» - este un producator italian si unul dintre cele mai celebre branduri de piese auto din lume. Acesta ofera o serie de produse de la volane si fotolii auto, pana la jante de inalta calitate. Deseori aceasta companie este asociata cu «siguranta». Din acest motiv a obtinut o popularitate imensa in auto-sport. Compania a fost fondata in 1977 de catre Antonio Parisi si Enrico Glorioso. Unul dintre cele mai memorabile produse a companiei italiene a fost costumul «anti-foc» care putea sa reziste pana la 11 secunde aprins. Chiar daca nu era complet de ajuns, pana astazi aceasta este unica solutie care a inlocuit costumul sportiv obisnuit din bumbac.

Brandul «Sparco» se considera cel mai sigur producator de echipamente pentru auto-sport. Chiar daca sunt considerate destul de scumpe, acestea se bucura de o popularitate imensa chiar si printre simplii soferi sau cei pasionati de street racing.

In general, jantele Sparco sunt produse de compania «OZ Racing», fiind intr-o stransa colaborare deja de cativa ani. Prima janta «OZ – Sparco Wheel» este creata inca din 1985. Aceasta a avut un succes fulminant in industrie. Din acest motiv, colaborarea companiilor continua pana astazi (33 de ani). Jantele forjate Sparco nu sunt doar o demonstratie de calitate. Ele sunt in acelasi timp si un accesoriu de prestigiu. In magazinul online autoshina.md puteti cumpara jante auto Sparco, cu livrare la domiciliul dvs., oriunde in Moldova. Autoshina – aplica un tuning de calitate automobilului tau.